Hiába adták ki az útját, éjjel-nappal írt, és cetlikkel borította be a volt barát kocsiját, miközben a férfi már boldogan élt egy másik nővel. Ébredtem már én is hajnalban arra, hogy sms-t írt a barátom lerázhatatlan volt csaja, de lehet ezt még fokozni.

Nos a történetemmel azt hiszem nem vagyok egyedül. Adott egy férfi, akinek van egy rossz kapcsolata. Mi megismerkedünk, egyre többet beszélgetünk, aztán eltelik néhány hónap, és a férfi úgy dönt, hogy kilép előző kapcsolatából.

És akkor jön képbe az ex... Azt hittem, ilyen csak ócska szappanoperákban van, ahol a színészek igen jól játsszák az elmebeteg szerelmest, aki fut a lelépett párja után, de nem: számunkra ez valósággá vált. Amikor a párom végleg elköltözött az exétől, egyikünk sem gondolta, hogy ennyire begőzöl. Történt ugyanis, hogy az ex nem egyszer elkocsikázott a párom lakásához és teleragasztgatta az autóját kis cetlikkel, amiken az állt: gyere vissza, szeretlek, ésatöbbi. Sőt, ami még rosszabb: felhasználta a lányát is, hogy visszahódítsa Őt. (Itt jegyzem meg, hogy nem a párom a gyerek apja). Elcipelte a lányt is a párom lakásához, őt használta eszközként, zsarolásként, mert tudta, hogy a párom kötődik a gyerekhez.

Ez még nem ad olyan különösebb okot az aggodalomra, az viszont annál inkább, hogy elmebeteg módjára küldözgette a leglehetetlenebb időpontokban az sms üzeneteket (éjjel-nappal), amikben egyszer az állt, hogy mennyire szereti, és menjen vissza, valamint azok a nyomdafestéket nem tűrő szövegek, amelyek a szexuális együttlétekre utaltak; igazi alpári szövegek, amiket pornófilmekben hall az ember (megjegyzés: egy sokdiplomás elvileg "értelmiségi" nőről beszélünk), aztán pedig mivel nem kapott választ ezekre, támadó állást vett fel, és elmondta mindennek a szó legszorosabb értelmében (minden téren).

Leginkább egy skizofrén állapothoz lehetett volna hasonlítani azt, amit művelt. Ez hosszú hónapokon keresztül folyt, mindaddig, amíg meg nem "fenyegettük", hogy zaklatás címén feljelentjük őt, mert tűrhetetlen, amit művel.

Állandóan nyomozott utánunk (ezt a "barátnőitől tudjuk, akik ugyancsak beleuntak a viselkedésébe). Történt ugyanis például, hogy elmentünk egy wellness-hétvégére a legnagyobb titokban, mert végre nyugalmat akartunk. Éppen ezért a családtagokon kívül senki nem tudott róla, mégis megtudta valahonnan, és már érkeztek is a gyűlölködő üzenetek.

A poén a dologban az, hogy mindezeket úgy tette, hogy közben pasizott jobbra-balra (gondolom a szexbe folytotta a bánatát:) ), nyáladzott a közösségi oldalakon, hogy milyen jó élete van a párom nélkül, mert mellette milyen unalmas, rossz élete volt. Sőt, még a gyereket is behülyítette, azt is a barátom ellen fordította (hála Istennek, mert így legalább vele is igen hamar megszakadt a kapcsolata, és ma már ezt a részét sem bánja a dolognak!)

A történet vége az, hogy mi élünk boldogan, tervezzük a jövőt, a nőci meg vergődik; 44 éves létére úgy viselkedik, mint egy 16 éves ("jó" példát mutatva ezzel a 13 éves lányának), falja a pasikat kortól függetlenül; a lényeg, hogy nekünk megmutathassa, hogy ő most ÉL!:) Hajrá, hajrá, mi csak ezt tudjuk mondani! Sok boldogságot, ásó-kapa-nagyharang (bár Isten óvja azt, aki összeköti vele az élete fonalát!
PollPub.com VoteSzerinted miért vadulnak meg a lerázhatatlan exek?
Mert lételemük a kellemetlenkedés.
Mert nincs önbecsülésük.
Mert nincs lezárva rendesen a kapcsolat.
Vannak ilyen emberek, kerülni kell őket.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!