Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elváltam egy 16 éves lányért

Felelőtlen csajozgatásnak indult, de komoly kapcsolat lett belőle a húsz év korkülönbség ellenére. Majd jöttek a hirtelen becsukódó csetablakok, és a tündérmese gyorsan szertefoszlott. Hosszú, és nagyon kerek történet következik.

Hosszú ideig dolgoztam hivatásos fotóriporterként. Első házasságunkat már nagy szakszerűséggel tönkretettük akkori feleségemmel, éppen csak a romokon éldegéltünk, mikor egy vidéki munkám során találkoztam Krisztával. Egy rendezvényen szerepelt résztvevőként, 18-19 éves, fekete hajú, karcsú, 164 cm magas, cicis lány volt. A gyengém. Bedobtam a szokásos csajozós formulát, agyba- főbe fényképeztem, majd a műsor végén megkértem, adja meg a koordinátáit, mert szívesen vinnék neki egy pát képet ( a net akkor még igen keskenysávú volt). Megkaptam, amit kértem és egy hét múlva motoron megjelentem nála a fotókkal.

Sportos, laza csaj volt, gyorsan megtaláltuk a közös hangot, először telefonálgattunk, majd randizgattunk is. Nem is kérdeztem, mennyi idős, mert általában jól saccoltam meg a hölgyek életkorát…miután néhány hónapos ismeretség után először lefeküdtünk, viccesen rákérdeztem: kiderült, hogy épp megúsztam az akkori büntetőjogi szankciókat, mert 16 múlt három hónappal…az ütő azért megállt bennem, húsz év volt közöttünk. Kínomban azzal bíztattam magam, csak arra kell ügyelnem, hogy ez a korkülönbség mindig megmaradjon.

Ez az új kapcsolat tette be első házasságomnak végleg a kaput. Nem volt visszaút, nagyon egymásra találtunk Krisztával. Talán ő szeretett belém hamarabb, s amikor napjában többször is elmondta, hogy szeret, mindig biztatóan vállon veregettem és azt mondtam neki: -Majd elmúlik!- és nagyot vigyorogtam. Nem hittem a kapcsolat tartósságában ekkora korkülönbség mellett.

Tehát elváltam, Kriszta hozzám költözött, vagy három évig éltünk így. Nagyon talpraesett lány volt, sokat tanult is mellettem, vittem mindenhova magammal, ahova csak tudtam. Az életem része lett, minden titkomat, minden pénzemet gondolkodás nélkül rábíztam. Boldogok voltunk együtt. Aztán egyszer valamiért mégis szakítottunk, visszaköltözött vidékre a szüleihez. Én egy-két napig örültem a szabadságnak, aztán elkezdett hiányozni. Megtudtam, hogy hol dolgozik, meg azt is, hogy teljesen normálisan be is pasizott. Ekkorra azonban rájöttem, már piszkosul nem akarom, hogy elmúljon a szerelem, sőt úgy éreztem magam, mint aki egy nagy kincset veszített el. Elkezdtem rá újból ezerrel hajtani, s a második kierőszakolt randin egy kreatív fordulatként megkértem a kezét. Kis
habozás után igent mondott.

Új fejezet kezdődött az életünkben. Teljesen összetartozónak éreztük magunkat, dúlt a nagy és kölcsönös szerelem.

Visszaköltözött hozzám, pazar életünk volt. Bár vidéki lány volt, eljegyzést nem tartottunk, csak „bemondás” alapján volt a menyasszonyom. Igazából én akartam már az esküvőt, de a fotóriporteri pénzeimből nem tudtunk félretenni: dolgozni nem engedtem, amit kerestem, minden hónapban fel is éltük. Hogy előteremthessem a szükséges summát, állást változtattam, elfogadtam egy ajánlatot. Ügyvezető lettem és résztulajdonos egy induló kft-ben. Nagyon élveztem a munkát, voltak távlataink, volt értelme a munkának, dübörgött a cég ezerrel. Belevontam Krisztát is, a gazdasági dolgokkal foglalkozott, nagyon élvezte, hogy hasznossá tudja tenni magát. Megvolt az esküvő is végre, mindent úgy alakítottunk, ahogy szerette volna.

Ifjú feleségemet elhalmoztam mindennel, amivel tudtam. Pontosan felismertem, mit ér nekem. Nem csak fiatalságával és szépségével láncolt magához, hanem valami elképzelhetetlen biztonságot is nyújtott személye. Olyan volt nekem, mint Jumurdzsáknak a talizmánja: hitet, erőt adott, mindig győzni tudtam, mert éreztem, mellettem áll. A kft egyre jobban ment, nagyon belejöttünk, néha egész kemény összecsapásaink voltak a konkurensekkel, de mindig nyertünk. Királynak éreztem magam, aki kincsként őrizte királynőjét.

Teljes szabadságot adtam neki, nagyon bíztam benne. Aztán hirtelen beköszöntött hozzánk is a netkorszak. Rákapott a fórumokra, hobbijának minden apró részletét megvitatta a hozzá hasonló „elvetemültekkel”. Fórumos találkozókra ment, hívott, de én akkor örültem, hogy van egy csöndes, nyugodt pihenőnapom, otthon maradtam. Nem is vonzott ez a kedvtelése, tehát hagytam, érezze jól magát. Tökéletesen megbíztam benne, ugyan napjában többször is beszéltünk, és SMS- ztünk, de csak azért, hogy újra és újra elmondjam, mennyire szeretem.

Egy ilyen találkozó után vettem észre a ma már klasszikusnak számító intő jeleket, a hirtelen becsukódó chatablakot, az éjjel-nappal fórumozást. De még az sem tűnt fel, hogy mikor megismerkedésünk 10 éves évfordulóját ünnepeltük, vacsora után az étteremből kijőve megkérdeztem, hogy ugye ma is hozzám jönne, zavartan odázta el a választ. Vakon szerettem a feleségem. Szó szerint vakon…

Két nap múlva szólt, hogy valakivel találkozni fog, de megmondta, mikorra ér haza. Mikor a jelzettnél három órával később meg is jött, bánatomban én már elkortyoltam egy fél üveg whiskey-t. Mikor azt rebegte, hogy életében ilyen jól még nem érezte magát, elborult az agyam, csöndben csak annyit mondtam neki, hogy ha menni akar, most menjen, mert most még újra tudom kezdeni az életemet nélküle. Végül abban maradtunk, hogy pár napig anyósomnál lesz, addig végig gondoljuk, hogyan tudjuk megjavítani közös dolgainkat. Ezután komornyikom, Ballantines mester gyorsan ágyba segített, húztam a lóbőrt másnap reggelig.

Arra ébredtem, hogy egy nagy sporttáskába pakol. Azt hittem, anyóshoz cuccol, nem is nagyon érdekelt. Fél óra múlva kábultan felkeltem, és dermedten láttam az asztalon az akkurátus rendben lerakott jegygyűrűjét, bankkártyáját és kocsijának kulcsát is. Hirtelen jegesen józan lettem. Megcsörgettem a telefonját. Már ki volt kapcsolva…estére kezdtem sejteni, hogy nem jön vissza, miután az egyik barátnőjéből kinyomorgattam, hogy valami pasi van a dologban.

Egy hét múlva, mikor kezembe vettem telefonjának a részletes számláját, akkor éreztem igazán, hogy elment a hajó: három hét alatt 150 SMS ugyanarra a számra, az utolsó éjszaka másfél órás beszélgetés, persze ugyanazzal…szinte végig a szemem előtt zajlott minden. Csak hosszú évek és embertelen mennyiségű szenvedés után kezdtem megérteni azt, hogyan tud valaki hirtelen így hátat fordítani a másiknak. És azt, hogy a szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny …

P.S.: A tanulságok levonásához segítségként annyit, hogy a pasi, akihez exem elköltözött, ma már a férje, és még (talán) egy pár évig masszívan 15 év korkülönbség van közöttük.

PollPub.com VoteLehetett volna ebből életreszóló kapcsolat?
Nem, túl korán elkötelezte magát a lány.
Igen, de jobban oda kellett volna rá figyelni.
Talán, ha vannak gyerekek.
Nem, úgyis lelépett volna, amint talál egy még jobbat.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

24 Tovább

Reménytelen értelmes férfit találni

Mit csinál rosszul az a csaj, aki lassan harminc éves lesz, de évek óta csak szexre alapuló kapcsolatokat tud összehozni, pedig valami komolyra vágyna?

29 éves nő vagyok, és megőrülök, mert lassan három éve nem találok egy olyan férfit, akivel komoly kapcsolatot tudnék kezdeni. Aki tetszene, az vagy túl fiatal, vagy komolytalan és megbízhatatlan, vagy fél fejjel alacsonyabb nálam, vagy munkatárs, ezért ki van zárva, vagy házas, és rendszeresen csalja a feleségét.

Nem tudom, hol kellene keresnem, a szakmában nagyjából mindenkit ismerek, de vagy selejtes, vagy boldog kapcsolatban él, a baráti kört kimerítettem, a szórakozóhelyeken csak éretlen, züllött alakokkal lehet találkozni, az edzőteremben vagy az utcán meg nem tudok ismerkedni. Látok rengeteg szimpatikus embert, de most külalak alapján kezdjem el leszólítgatni őket, hátha?

Az elmúlt években jobb híján tartalmatlan, szexre épülő kapcsolatokkal pótoltam a hiányt, végülis a munka mellett sokminden más bele se fért volna, de most már elegem van. Hiányzik egy olyan férfi az életemből, akiben megbízhatok, és aki nemcsak akkor van ott, ha le kell ápolni (vagy néha akkor sem), hanem a mindennapokban is. Nyakig benne vagyok abban a tipikus, lesajnált női helyzetben, hogy vészesen ketyeg a biológiai óra, de a láthatáron csak a nagy büdös semmi. A legrosszabb, hogy hiába igyekszem takargatni, tudom, hogy látszik rajtam a görcsös akarás. Ha belépek egy helyre, rögtön végigszkennelem a felhozatalt, és ha valaki ígéreteset látok, akkor elkezdem küldözgetni a burkolt jelzéseket.

De ha végre össze is jönne valami, és kiállná a próbát, akkor a családalapításnál lennék bajban. A bejelentett fizetésem alapján nagyjából a pelenkára lenne elég a pénz, amit kapnék, úgyhogy fogalmam sincs, hogyan oldanánk ezt meg lakás nélkül egyetlen jövedelemből, hacsak nem találok egy álomfizetéssel rendelkező férfit. Arra viszont mégsem vagyok hajlandó, hogy vagyoni helyzet alapján válogassak.

Szóval a helyzet teljesen reménytelen, csak kaparom a falat tehetetlenségemben és panaszkodunk egymásnak a hasonló helyzetben lévő barátnőkkel, miközben egyre vészesebben közeledik a harmincadik születésnapom. Valaki megsúghatná, mit csinálok rosszul, hol lehet valamirevaló, értelmes férfiakat találni. Nem hiszem el, hogy az igényeim lennének túl nagyok.

Mielőtt valaki bekommentelné, hogy biztos dagadt vagyok, ronda, hisztis, ápolatlan vagy idióta, szeretném leszögezni, hogy teljesen átlagos külsővel rendelkezem, és a korábbi kapcsolataim alapján nincs semmi lelki defektem, ami alkalmatlanná tenne egy normális párkapcsolatra.
PollPub.com VoteSzerinted hol a hiba?
A fiúkban.
A lányban.
A világban.


View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

134 Tovább

A terhességgel akarta hozzám kötni magát

A magyar nőkkel foglalkozó hétfői posztunkra érkezett ez a történet, amiben hazánk lányai a rossz és a jó oldalukról is bemutatkoznak. A félig külföldön élő férfi első házassága balul sült el, aztán jött egy nyári találkozás a Balatonnál a rendszerváltás előtt, majd boldog együttélés három évtizeden keresztül és az unokák. Érdekelne, mi a titka annak, hogy valakik ilyen hosszú ideig békében meg tudjanak maradni egymás mellett.

Fiatal voltam, első házasságom korán megromlott, alig hat hónapig voltunk együtt, de az is majd mindennapos acsarkodással volt teljes. Magyar lány volt, egy kis zalai településen született, és szüleim figyelmeztetése ellenére vettem feleségül. Úgy éltünk, mint a galambok: hol az egyik, hol a másik repült ki a fészkéből. Három hónappal később terhes lett, ezzel akarta hozzám kötni magát. Erről csak évekkel később győződtem meg.

Kislányunk pelenkás volt, amikor nem voltam hajlandó tovább tűrni, és beadtam a válópert. A biróság honorálta, amit a tárgyaláson hallott, és mindent megitélt, amit kértem. Kislányunkat akkor láthattam, amikor akartam, és bárhová vihettem magammal, akár országon kivüli utazásokra is. Minden rendben ment tovább, csak az anyuka próbálkozott olykor kisebb, törvényellenes csinytevésekkel, amit én azonnal megtoroltam. Beráncigáltam a biróságra (nem fizikailag), és a biró megfenyegette, hogy ha még egyszer ilyesmit csinál (szabotálja a látogatást) bedobja a dutyiba.

Utána többnyire nem volt semmi gubanc, kislányom szépen gyarapodott, és majdnem öt esztendős volt, amikor egy nyári szabi alkalmával a Balaton parton időztünk. Csak a gyerekkel kettesben, egy ottani barátomat látogattuk meg, akit külföldről ismertem. Ő a szüleinél lakott. Ragyogó szép időt kaptunk, strandoltunk, kirándultunk, és már elkezdtünk visszaszámlálni, amikor a gyerek belázalt. A strandon voltunk, és egy társaságban beszélgettünk, amikor az egyik kis hölgy észrevette, hogy kislányom odatelepedett mellém, és fejecskéjét a combomon pihentetve elaludt.

Kiderült, hogy lázas volt. A kis hölgy azonnal begyorsult, felvitt bennünket a házukhoz, mert ott „több orvos is volt”...volt is. Nem volt nagy dolog, de a láztól kiszáradt, azonnal be a kocsiba, irány Budapest, be a kórházba, és ott töltötte az éjszakát egy infúzió társaságában.

Most gyorsitok...az időnk lejárt, a szabinak vége lett, de mielőtt elutaztunk, a „kis hölggyel” találkozgattunk, és sok időt együtt töltöttünk vele. Megfogadtuk, hogy tartjuk a kapcsolatot.

Itt diszkréten, csak az olvasóknak töredelmesen bevallom, hogy tök belezúgtam a „kis hölgybe”. Nekem Augusztus végén munkába kellett állnom, de amint tudtam, már telefonon kerestem (pedig a telefon nagyon drága volt). Naponta irtunk, és mind jobban éreztem, hogy megtaláltam az igazit (annak ellenére, hogy amikor szabira indultam olyan messze voltam ilyesmitől, mint Makó Jeruzsálemtól). Long story short, az év októberében eljegyeztem, és December 29-én megtartottuk az esküvőnket. Két gyermeknek adtunk életet azóta.

Soha nem gondoltam arra komolyan, hogy más nemzetiségű feleséget vennék el. Nem azért, mert mittudoménmilyenhűdefenenagy magyarnak tartom magam, hanem azért, mert a lépés jól jött ki, a csillagok jól álltak, amikor szabira utaztam kislányommal a balcsihoz, meg minden más ami ezt lehetővé tette. Hogy feleségem mit látott bennem, majd egyszer megkérdezem tőle.

Magyarból vagyok, és Ő is abból van, tisztában vagyunk egymással. Na és magyarul beszélünk egymással, immár gyermekeinkkel is. A kislány, aki akkor belázalt, most novemberben töltötte 38. szülinapját, Tőle három unokánk van. Első szülöttünk jövő Februárban lesz 31 esztendős, Tőle is van egy pici unokánk, most 14 hónapos, és kislányunk Október végén volt 27.

Az a szabi, amelyet irásom elején jeleztem, amikor szeretett arámmal megismerkedtem 1979 Júliusában volt. Azóta minden nap együtt vagyunk, egyetlen egyszer nem veszekedtünk, és igyekszünk évente odahaza nyaralni gyermekeinkkel. Leginkább a Balatonnál, ott van párom családjának háza. Hát bizony nem kis dolog volt hetente hazarepülgetni az óperencián innenről, de megérte a boldogság, amit együtt élvezhettünk az elmúlt 32 esztendőben. Rendszerint nem csinálunk nagy felhajtást belőle, de az idén azért megünnepeljük házassági évfordulónkat, amiről most jut eszembe, még ki is kell ötölni hogyan...

Boldogan mondhatom el a kedves olvasónak 32 esztendő távlatában, hogy semmit nem cserélnék meg, mert évek óta nem csupán férj és feleség vagyunk, de Benne megtaláltam a legjobb haverom, szeretőm, és üzlettársam.

PollPub.com VoteTe el tudnád képzelni, hogy évtizedeket élj együtt valakivel?
Igen, ez minden vágyam.
Jó volna, de képtelennek érzem magam rá.
Szerintem ilyen ma már nincs.
Eszem ágában sincs.


View Results

 

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

2 Tovább

Miért vegyél el magyar nőt?

Egy amerikai partnerközvetítő ügynökség tíz pontba szedett reklámot írt a magyar nőknek, amiből kiderül, hogy szabadabban szexelünk, jobban főzünk, és hűségesebbek vagyunk, mint az amerikaiak. Kérdés, mennyi igaz a sok fényezésből. 

1. Nálunk sokkal kevesebb a válás, jobban élnek a hagyományos nemi szerepek, és anyagilag sem kifizetődő a nő számára kilépni a házasságból.

2. Nálunk sosem volt feminizmus, a nőket mindig a férfiakkal egyenlőként kezelték. Ezért nem szégyellnek nőiesen viselkedni.

3. A magyar nőket úgy nevelik, hogy hűséges feleségek és anyák legyenek. Kötelességüknek érzik, hogy a férjükről és a gyerekekről gondoskodjanak, és ezt élvezik is. Keményen dolgoznak és bármi áron megvédik a családjukat. Nem pletykálnak és kevés barátnőjük van.

4. A magyar nők általában sokkal vékonyabbak az amerikaiaknál.

5. Az amerikai és az orosz nőkkel szemben a magyarok nem az olyan felszínes értékek alapján választanak párt, mint a pénz vagy a megjelenés, hanem inkább a személyiségre, az okosságra és az egészségre mennek. Amerikában ritkán látni bombázót egy átlagos férfi mellett, de ez Magyarországon általános.

6. A magyar nők sokkal nyitottabbak szexulális téren és jobban szeretik a testüket. A szex nem számít tabutémának. A női testet nem akarják eldugni, szexi, de csinos ruhákat hordanak, és inkább magassarkút viselnek az utcán, mint sportcipőt vagy szandált.

7. A magyar lányok szeretik az amerikai férfiakat, mert egzotikusnak találják őket.

8. A vallásuk nem szabja meg, kivel és hogyan házasodjanak.

9. A magyar nők sokkal keményebb élethez vannak szokva, nem zavarja őket a sok munka, az alacsony fizetés, és tudnak örülni az élet apró szépségeinek. Ez ínséges időkben sokat segíthet.

10. A magyar nők még tisztában vannak a hagyományos értékekkel és többnyire nagyon jól főznek, a fagyasztott készételeket megvetik.

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

9 Tovább

Feleséget keresek, kiabáljanak be!

A Facebooknak néha nem lehet ellenállni, most az offline társkeresés egyik gyöngyszemét dobta ki. Valahol megható, hogy a harapós kutya tábla mögött egy érző szív várja társát.

Egy hasonló, de pikánsabb hirdetésnek már csak az emléke él egy barátunk fejében:

Egy dél-magyarországi falu külterületén, közvetlen az országút melletti nagy kanyarban (ez azért lényeges, mert gyakorlatilag percekig mentél szembe a házfallal) volt felfestve a következő, nagy, kb méteres fekete betűkkel:

Erotikus filmeket kedvelő társat keresek

Akkoriban havonta jártam arra, jó sokáig kint volt a felirat. Az titok maradt, hogy azért-e, mert nem volt jelentkező, vagy, mert a társ meglett ugyan, de a kazetták elvitték a lóvét, és nem maradt pénz festésre.


Felszedtek vagy rászedtek? Vagy meglett az igazi, de valami elpattant? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

0 Tovább
«
12345

Ásó, kapa, nagyharang

blogavatar

Hol a férfi? És a nő? Társkeresés és társas élet kezdőknek és haladóknak. Várjuk a megható vagy felháborító történeteiteket, hogy ne csak a saját hibáinkból tanuljunk.

Utolsó kommentek