Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Feleséget keresek, kiabáljanak be!

A Facebooknak néha nem lehet ellenállni, most az offline társkeresés egyik gyöngyszemét dobta ki. Valahol megható, hogy a harapós kutya tábla mögött egy érző szív várja társát.

Egy hasonló, de pikánsabb hirdetésnek már csak az emléke él egy barátunk fejében:

Egy dél-magyarországi falu külterületén, közvetlen az országút melletti nagy kanyarban (ez azért lényeges, mert gyakorlatilag percekig mentél szembe a házfallal) volt felfestve a következő, nagy, kb méteres fekete betűkkel:

Erotikus filmeket kedvelő társat keresek

Akkoriban havonta jártam arra, jó sokáig kint volt a felirat. Az titok maradt, hogy azért-e, mert nem volt jelentkező, vagy, mert a társ meglett ugyan, de a kazetták elvitték a lóvét, és nem maradt pénz festésre.


Felszedtek vagy rászedtek? Vagy meglett az igazi, de valami elpattant? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

0 Tovább

Álláshirdetésben keresi élete párját

Ez a fotó járta be mostanában a Facebookot, amit egy önmagát humorosnak érző férfi komoly nőszerzési szándékkal kezdett el terjeszteni. Ezt a példányt a százhalombattai SZTK falán lőtték. Bírom az efféle bátor húzásokat, úgyhogy valahol szurkolok a fickónak, és az elvárásai is mókásak, de nem tűnik célravezetőnek, hogy főnyereménynek állítja be magát. Azért remélem tart majd rendes állásinterjúkat is, ha lesz jelentkező. 

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

1 Tovább

Ásó, kapa, nagyharang

blogavatar

Hol a férfi? És a nő? Társkeresés és társas élet kezdőknek és haladóknak. Várjuk a megható vagy felháborító történeteiteket, hogy ne csak a saját hibáinkból tanuljunk.

Utolsó kommentek