Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kínos lebukás sms-ben

Lehet tippelni, hogy melyik aktívan facebookozó politikus posztolta a következő szösszenetet a falára.

Fiú : Szia Kicsim hol vagy ?
Lány : Szia drágám otthon vagyok tévézek és rád gondolok.♥ és te.?:)
Fiú : egy buliban és itt állok a hátad mögött …

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

0 Tovább

Megbüntette a sors a megcsalós lányt

A srác legjobb barátjával lépett félre a lány nyolc év után, a megalázó helyzet után fordult a kocka, a lány most az önmaga által állított csapdában vergődik. Van még igazság, derül ki egy régebbi történetünk folytatásából.

Én lennék az a szerencsétlen srác, akit másfél éven át csalt a barátnője a háta mögött a legjobb barátjával, véget vetve ezzel egy nyolc éves kapcsolatnak és négy év együttélésnek.

Eddig is hittem bizonyos fokig a karmában, de innentől különösen. Az exem azóta minden fronton ostromol, hogy fogadjam vissza, mindent megbánt már, jobban szeret, mint valaha, stb. Mindezt úgy, hogy az új pasijával lakik együtt, akiről kiderült, hogy egy elviselhetetlen pszichopata (ezek az ő szavai). Hogyha tök egyedül lennék és kaparnám a falat, akkor sem fogadnám vissza, mert az egyedül töltött hónapok alatt rájöttem, mennyivel jobb nélküle. Csakhogy nem vagyok egyedül, megismerkedtem egy csodálatos lánnyal és a kezdeti félelmeimet és bizalmi problémáimat szép lassan leküzdve kialakult köztünk egy fantasztikus kapcsolat! Utólag látom csak, hogy az exem mennyire kisajátított és kihasznált! Régen azt hittem, hogy benne megtaláltam az igazit, pedig csak nem ismertem jobbat nála (hisz az első komoly kapcsolatom volt).

Azóta felmerült bennem a gondolat, hogy vajon mennyien vannak így, akik boldog tudatlanságban élnek, mert el se tudják képzelni, hogy jobb is lehetne. Akiket annyira elvakít a szerelem, hogy nem látják, ha kihasználják őket. Lehet, hogyha meg tudtuk volna oldani a problémáinkat az exemmel és nem fajulnak idáig a dolgok, akkor most is együtt lennénk, és én boldog lennék vele. De biztos nem lennék olyan boldog, mint amilyen most vagyok.

PollPub.com VoteVeled előfordult, hogy rossz volt a kapcsolat, mégsem szakítottál?
Soha.
Volt ilyen, de soha többé.
Igen, nehezen szakítok.
Nem kell szakítani, mindent meg lehet javítani.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

15 Tovább

Reménytelen értelmes férfit találni

Mit csinál rosszul az a csaj, aki lassan harminc éves lesz, de évek óta csak szexre alapuló kapcsolatokat tud összehozni, pedig valami komolyra vágyna?

29 éves nő vagyok, és megőrülök, mert lassan három éve nem találok egy olyan férfit, akivel komoly kapcsolatot tudnék kezdeni. Aki tetszene, az vagy túl fiatal, vagy komolytalan és megbízhatatlan, vagy fél fejjel alacsonyabb nálam, vagy munkatárs, ezért ki van zárva, vagy házas, és rendszeresen csalja a feleségét.

Nem tudom, hol kellene keresnem, a szakmában nagyjából mindenkit ismerek, de vagy selejtes, vagy boldog kapcsolatban él, a baráti kört kimerítettem, a szórakozóhelyeken csak éretlen, züllött alakokkal lehet találkozni, az edzőteremben vagy az utcán meg nem tudok ismerkedni. Látok rengeteg szimpatikus embert, de most külalak alapján kezdjem el leszólítgatni őket, hátha?

Az elmúlt években jobb híján tartalmatlan, szexre épülő kapcsolatokkal pótoltam a hiányt, végülis a munka mellett sokminden más bele se fért volna, de most már elegem van. Hiányzik egy olyan férfi az életemből, akiben megbízhatok, és aki nemcsak akkor van ott, ha le kell ápolni (vagy néha akkor sem), hanem a mindennapokban is. Nyakig benne vagyok abban a tipikus, lesajnált női helyzetben, hogy vészesen ketyeg a biológiai óra, de a láthatáron csak a nagy büdös semmi. A legrosszabb, hogy hiába igyekszem takargatni, tudom, hogy látszik rajtam a görcsös akarás. Ha belépek egy helyre, rögtön végigszkennelem a felhozatalt, és ha valaki ígéreteset látok, akkor elkezdem küldözgetni a burkolt jelzéseket.

De ha végre össze is jönne valami, és kiállná a próbát, akkor a családalapításnál lennék bajban. A bejelentett fizetésem alapján nagyjából a pelenkára lenne elég a pénz, amit kapnék, úgyhogy fogalmam sincs, hogyan oldanánk ezt meg lakás nélkül egyetlen jövedelemből, hacsak nem találok egy álomfizetéssel rendelkező férfit. Arra viszont mégsem vagyok hajlandó, hogy vagyoni helyzet alapján válogassak.

Szóval a helyzet teljesen reménytelen, csak kaparom a falat tehetetlenségemben és panaszkodunk egymásnak a hasonló helyzetben lévő barátnőkkel, miközben egyre vészesebben közeledik a harmincadik születésnapom. Valaki megsúghatná, mit csinálok rosszul, hol lehet valamirevaló, értelmes férfiakat találni. Nem hiszem el, hogy az igényeim lennének túl nagyok.

Mielőtt valaki bekommentelné, hogy biztos dagadt vagyok, ronda, hisztis, ápolatlan vagy idióta, szeretném leszögezni, hogy teljesen átlagos külsővel rendelkezem, és a korábbi kapcsolataim alapján nincs semmi lelki defektem, ami alkalmatlanná tenne egy normális párkapcsolatra.
PollPub.com VoteSzerinted hol a hiba?
A fiúkban.
A lányban.
A világban.


View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

134 Tovább

Rólad készült már szexvideó?

Mert Amerikában a nők majdnem feléről igen. Idén nyáron egy 12 ezer emberen végzett felmérést hozott nyilvánosságra az amerikai Playboy, amiben arra voltak kíváncsiak, hogyan változott meg a szexuális életünk az internet korában. Ez az infografika ebből emel ki pár érdekes adatot (klikkre kijön nagyobban).


Ebből olyan turpisságok derülnek ki, mint hogy a párkapcsolatban élő nők 43 százaléka megfordult valami társkereső oldalon annak ellenére, hogy foglalt, és hogy a nők 43 százalékáról készült videó szex közben, de a férfiaknál ez csak 32 százalék. A házi vagy profi szexvideóval rendelkező csajok száma nálunk sem lehet sokkal alacsonyabb, ha már a pornó országa vagyunk, akár engem is érhetne kellemetlen meglepetés, ha hirtelen kineveznének kormányszóvivőnek, de szerencsére erre nincs nagy esély.

A pornót sem utasítják el annyira a csajok, mint gondolnánk, legalábbis 41 százalék mondta, hogy van a gépén ilyesmi, és 71 százalék küldözgetett szexuális tartalmú sms-eket vagy képeket a telefonján a partnerének, ami azért nem veszélytelen játék.

A férfiakról is kiderültek terhelő adatok, 13 százalékuk például sosem mondja el a szexpartnerének, ha valami nemi betegsége van, és 56 százalék nem emlékezett a teljes nevére minden nőnek, akivel lefeküdt. Viszont csak kevés férfi képzeli magát Casanovának, 5 százalék állította, hogy száz nőnél több volt meg neki.
 

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a társkeresésről, és arról, ami azután következik, hogy megtaláltuk, akit kerestünk!

3 Tovább

Tele van az ország szerelemmel

Hol a férfi? És a nő? Merre keresgéjünk, miután a haveri kört kimerítettük, a munkahelyet kizártuk, a szakmát vagy az egyetemet végigzongoráztuk, és torkig vagyunk a szórakozóhelyek részeg közönségével. Hát a neten.

Keressük az utat az online társkeresés világában, és várjuk a tanulságos, megható vagy felháborító történeteiteket, hogy ne csak a saját hibáinkból tanuljunk.

Első körben küldjük ezt az időtlen klasszikust azoknak, akik még keresik az igazit, vagy csak egy könnyű kalandot hajtanak, mert hiába tűnik néha reménytelennek a helyzet, tudjuk, hogy akkor is tele van a város szerelemmel.

0 Tovább

Ásó, kapa, nagyharang

blogavatar

Hol a férfi? És a nő? Társkeresés és társas élet kezdőknek és haladóknak. Várjuk a megható vagy felháborító történeteiteket, hogy ne csak a saját hibáinkból tanuljunk.

Utolsó kommentek