Mit csinál rosszul az a csaj, aki lassan harminc éves lesz, de évek óta csak szexre alapuló kapcsolatokat tud összehozni, pedig valami komolyra vágyna?

29 éves nő vagyok, és megőrülök, mert lassan három éve nem találok egy olyan férfit, akivel komoly kapcsolatot tudnék kezdeni. Aki tetszene, az vagy túl fiatal, vagy komolytalan és megbízhatatlan, vagy fél fejjel alacsonyabb nálam, vagy munkatárs, ezért ki van zárva, vagy házas, és rendszeresen csalja a feleségét.

Nem tudom, hol kellene keresnem, a szakmában nagyjából mindenkit ismerek, de vagy selejtes, vagy boldog kapcsolatban él, a baráti kört kimerítettem, a szórakozóhelyeken csak éretlen, züllött alakokkal lehet találkozni, az edzőteremben vagy az utcán meg nem tudok ismerkedni. Látok rengeteg szimpatikus embert, de most külalak alapján kezdjem el leszólítgatni őket, hátha?

Az elmúlt években jobb híján tartalmatlan, szexre épülő kapcsolatokkal pótoltam a hiányt, végülis a munka mellett sokminden más bele se fért volna, de most már elegem van. Hiányzik egy olyan férfi az életemből, akiben megbízhatok, és aki nemcsak akkor van ott, ha le kell ápolni (vagy néha akkor sem), hanem a mindennapokban is. Nyakig benne vagyok abban a tipikus, lesajnált női helyzetben, hogy vészesen ketyeg a biológiai óra, de a láthatáron csak a nagy büdös semmi. A legrosszabb, hogy hiába igyekszem takargatni, tudom, hogy látszik rajtam a görcsös akarás. Ha belépek egy helyre, rögtön végigszkennelem a felhozatalt, és ha valaki ígéreteset látok, akkor elkezdem küldözgetni a burkolt jelzéseket.

De ha végre össze is jönne valami, és kiállná a próbát, akkor a családalapításnál lennék bajban. A bejelentett fizetésem alapján nagyjából a pelenkára lenne elég a pénz, amit kapnék, úgyhogy fogalmam sincs, hogyan oldanánk ezt meg lakás nélkül egyetlen jövedelemből, hacsak nem találok egy álomfizetéssel rendelkező férfit. Arra viszont mégsem vagyok hajlandó, hogy vagyoni helyzet alapján válogassak.

Szóval a helyzet teljesen reménytelen, csak kaparom a falat tehetetlenségemben és panaszkodunk egymásnak a hasonló helyzetben lévő barátnőkkel, miközben egyre vészesebben közeledik a harmincadik születésnapom. Valaki megsúghatná, mit csinálok rosszul, hol lehet valamirevaló, értelmes férfiakat találni. Nem hiszem el, hogy az igényeim lennének túl nagyok.

Mielőtt valaki bekommentelné, hogy biztos dagadt vagyok, ronda, hisztis, ápolatlan vagy idióta, szeretném leszögezni, hogy teljesen átlagos külsővel rendelkezem, és a korábbi kapcsolataim alapján nincs semmi lelki defektem, ami alkalmatlanná tenne egy normális párkapcsolatra.
PollPub.com VoteSzerinted hol a hiba?
A fiúkban.
A lányban.
A világban.


View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!