Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elkezdett flörtöni egy másik lánnyal a Facebookon

Megérkezett a múltköri történetünk párja női szemszögből. Most a srác tűnt el váratlanul egy másik lány karjaiban pár lépéssel az oltár és az összeköltözés előtt.

Sziasztok, ez is egy összeköltözéses történet, minden akkor kezdődött, amikor közös albérletet kezdrünk keresni a barátommal. Szerettük egymást, legalábbis én azt hittem, és azt terveztük, hogy hamarosan összeházasodunk, aztán ahogy helyrejövünk anyagilag, jöhetnek a gyerekek.

Novemberben volt a hároméves évfordulónk, nekem akkoriban rengeteget kellett dolgoznom, ezért alig találkoztunk. Az évfordulónk napján elkezdett flörtölgetni egy lánnyal a Facebookon, posztolt a falára, kommentelgetett a fotóira. Aznap este összevesztünk. Másnap munka közben hívott fel a nővérem, hogy a barátom egyedülállnak állította át magát a Facebookon.

Azóta nem vesz rólam tudomást, és olyanokat ír ki a falára, hogy sose volt ilyen boldog, ez a lány megmentette az életét, és hogy hihetetlen, hogy ilyen rövid idő alatt mennyire közel kerültek egymáshoz. Most itt állok 29 évesen egyedül, miután három évet elvesztegettem erre az emberre. Az önbizalmam romokban. Beállítottam, hogy ne lássam a posztjait, és ne fájjon még jobban.

PollPub.com VoteMi történhetett?
A srác eleve nem gondolta komolyan.
Bepánikolt a házasságtól.
Jött egy váratlan szerelem, van ilyen.
A lány elhanyagolta a srácot.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

5 Tovább

Lebukott, hogy egy másik nőt is szédít


Van, akinek egy kapcsolat se akar összejönni, más még két férfi vagy nő között őrlődik, és nem tud dönteni. Ezt igazán a másik felek szívják meg, amikor kiderül, hogy a hátuk mögött mással is enyeleg a szerelme. Itt egy szál rózsán csúszott el a romantikus hősszerelmesnek látszó fickó, aki egyszerre két csajt szédített.

Volt egy srác, akivel már pár hónapja találkozgattunk. Aztán elkezdett rá utalgatni, hogy komolyabbra fordíthatnánk a kapcsolatunkat, én meg nem ellenkeztem, mert jól nézett ki, magas volt, elképesztően bókolt és nagyon jól éreztük magunkat együtt. Az volt a mániája, hogy mindig hozott nekem egy szál rózsát rajta egy kis szerelmes üzenettel. Ez is nagyon tetszett, és boldog voltam, hogy végre együtt vagyunk rendesen.

Egyik este sokáig mászkáltunk együtt, és megkérdeztem, nem aludhatnék-e nála, hogy ne kelljen ilyen későn még hazamennem. Beleegyezett, de láttam rajta, hogy kissé zavarba jött. Odaértünk hozzájuk, és bevitt a szobájába. Éppen át akartam venni a pólót, amit kaptam tőle pizsamának, amikor megláttam egy rózsát az asztalán. Kicsit hervadozottt, de ott volt rajta egy üzenet. Megkérdeztem, hogy ezt nekem szánta-e, mire teljesen bepánikolt, és ki akarta dobni a virágot. Mikor megint rákérdeztem, hogy ez kié, akkor azt mondta, hogy nekem szánta, csak elfelejtette odaadni, de nem értettem, hogy akkor most miért akarja eltüntetni előlem.

Sikerült megkaparintanom a kis kártyát, amire az volt írva: “Drága Szilvi, köszönöm az elmúlt két hónapot, remélem, hogy soha nem szakadunk el egymástól.” Milyen megható, kár, hogy engem Diának hívnak.

Erre elkezdett összevissza hazudozni a szerencsétlen, hogy ez már nagyon régi, még nem is ismertük egymást, de láttam, hogy annyira még nem száraz a rózsa.

Végül lerogyott egy székre, és sírni kezdett, hogy nem akart megbántani senkit, de mindketten tetszünk neki, és nem tudott választani köztünk. Mondtam neki, hogy akkor megkönnyítem a döntést, mert engem többet nem lát, összekaptam magam, és hazamentem. Azóta nem beszéltünk, gondolom a másik lánynál maradt.

PollPub.com VoteVeled előfordult, hogy nem tudtál két nő/férfi között dönteni?
Igen, de nem buktam le.
Igen, de egyszerre csak az egyikkel voltam együtt.
Igen, és tudtak egymásról.
Soha.



View Results

 

 

 

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

1 Tovább

Ásó, kapa, nagyharang

blogavatar

Hol a férfi? És a nő? Társkeresés és társas élet kezdőknek és haladóknak. Várjuk a megható vagy felháborító történeteiteket, hogy ne csak a saját hibáinkból tanuljunk.

Utolsó kommentek