Megérkezett a múltköri történetünk párja női szemszögből. Most a srác tűnt el váratlanul egy másik lány karjaiban pár lépéssel az oltár és az összeköltözés előtt.

Sziasztok, ez is egy összeköltözéses történet, minden akkor kezdődött, amikor közös albérletet kezdrünk keresni a barátommal. Szerettük egymást, legalábbis én azt hittem, és azt terveztük, hogy hamarosan összeházasodunk, aztán ahogy helyrejövünk anyagilag, jöhetnek a gyerekek.

Novemberben volt a hároméves évfordulónk, nekem akkoriban rengeteget kellett dolgoznom, ezért alig találkoztunk. Az évfordulónk napján elkezdett flörtölgetni egy lánnyal a Facebookon, posztolt a falára, kommentelgetett a fotóira. Aznap este összevesztünk. Másnap munka közben hívott fel a nővérem, hogy a barátom egyedülállnak állította át magát a Facebookon.

Azóta nem vesz rólam tudomást, és olyanokat ír ki a falára, hogy sose volt ilyen boldog, ez a lány megmentette az életét, és hogy hihetetlen, hogy ilyen rövid idő alatt mennyire közel kerültek egymáshoz. Most itt állok 29 évesen egyedül, miután három évet elvesztegettem erre az emberre. Az önbizalmam romokban. Beállítottam, hogy ne lássam a posztjait, és ne fájjon még jobban.

PollPub.com VoteMi történhetett?
A srác eleve nem gondolta komolyan.
Bepánikolt a házasságtól.
Jött egy váratlan szerelem, van ilyen.
A lány elhanyagolta a srácot.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!