Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fenyegetett, hogy letörli a gépem

A lány kifogta az álompasit, aki viszont féltékenységében drámai nagyjeleneteket rendezett.
Az előző barátom egy állat volt, mégis három évig voltunk együtt. Mikor összejöttünk, a barátnőim sorban gratuláltak, hogy megfogtam egy ilyen jó kiállású, talpraesett férfit, mi meg alig láttunk a szerelemtől. Úgy éreztem, ha mi összeállunk, miénk a világ, és nincs lehetetlen. Az furcsa volt, hogy a korábbi kapcsolataimhoz képest sokkal jobban próbált uralkodni felettem, de közben izgatónak is tartottam a dolgot, nameg az újdonság ereje is hajtott.

Emellett elképesztően féltékeny is volt. Először csak annyit vettem ebből észre, hogy rossz szemmel nézi, ha nélküle járok el a barátnőimmel, és keményen számon kéri, hogy időben érjek haza. Később már gyomorgörcsöm volt, ha késve érkeztem a megbeszélt helyre. Ilyenkor párpercenként hívogatott, hogy hol vagyok már. Aztán jöttek az egyre drámaibb nagyjelenetek.

Egyszer az albérletemben várt rám, de a megbeszélt időben még jópár villamosmegállóval arrébb jártam. Természetesen azonnal hívott, hogy mit képzelek, és mikor mondtam neki, hogy még tíz perc, akkor teljesen kiakadt, és elkezdett fenyegetni, hogy ott ül a számítógépemnél, és mindent le fog törölni róla. Könyörögtem neki, hogy térjen észhez, és remegtem az idegtől, mire hazaértem. Az adataim még megvoltak szerencsére, ordítottunk egy jót egymással, volt némi csapkodás, falhoz szorítás, aztán lenyugodtak a kedélyek.

A másik nagyjelenet az volt, amikor együtt elmentünk egy buliba, ahol a közös ismerőseinkkel iszogattunk egy asztalnál. Én egy sráccal elegyedtem mélyebb beszélgetésbe, és részben az alkohol hatására annyira egy hullámhosszra kerültünk, hogy egy idő után azon vettem magam észre, hogy egymáshoz szorítjuk a térdünket. Ebből oltári balhé lett, a barátom hazarángatott, majd otthon jött az üvöltés, és a nyomaték kedvéért egy narancsot és egy grapefruitot nekivágott a nappali falának. Utána úgy nézett ki a fal, mintha Jakcson Pollock vette volna kezelésbe.

Ezek után visszavettem tőle a lakásom kulcsát, de úgy, hogy szó nélkül leszedtem a kulcstartójáról, és csak akkor mondtam el neki, amikor a kulcs már biztonságban volt. Teljesen összeomlott, és könyörögni kezdett, hogy ne csináljam ezt. Sírt, és ráncigált önkívületben, és közben véletlenül lefejelt, amiből egy szép púp lett a homlokomon. Ekkor már a barátaim is szóltak, hogy ne szívassam magam vele, ez nem egészséges. Bár én ezt pont nem tartottam súlyos dolognak, hiszen nem tudatosan okozott sérülést nekem.

Addigra mindketten éreztük, hogy ez így nem mehet tovább, pedig korábban már a házasságot és a közös gyerekeket fontolgattuk. Végül én szakítottam vele, mielőtt ő dobott volna ki. Akkor döbbentem csak rá igazán, mennyire elszakadtam a három év alatt a korábbi barátaimtól.
Most biztos azt gondoljátok, hogy okot adtam a sok féltékenykedésre, de ez nem igaz. Mindketten követtünk el apróbb hibákat a három év alatt, voltak csókok, érintések, de ő kezdte :D, és egálban voltunk, én meg is bíztam benne mindig, csak neki nem sikerült. Azóta is bújkál bennem a kisördög, hogy ki tudja, talán ő tényleg megcsalt, csak én nem tudok róla azóta sem.
PollPub.com VoteSzerinted ki volt a hibás?
A srác.
A lány.
Mindketten.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

0 Tovább

A telefonom alapján lenyomozta, hol vagyok

Nem vagyok jogász, de szerintem illegális eszközöket vetett be a történetben szereplő kan, hogy megfigyelhesse és sakkban tarthassa a lányt. Az ismerősi körömben előfordult korábban pár zaklatásgyanús eset, de azok szakítás után kezdődtek, és szerencsére mindegyik megoldódott anélkül, hogy a hatóságokhoz kellett volna fordulni.

A neten összeszedtem egy fickót, akivel kezdetben nagyon jól kijöttünk egymással. Három hét után viszont elkezdett egyre furcsábban viselkedni. Kiakadt, ha nélküle mentem el valahová, hogy nem töltök vele elég időt, és biztos szégyellem őt, azért nem viszem sehová. Akkor is balhézott, ha munka után megittunk egy sört a többiekkel, vagy ha elmentem a barátnőmmel edzeni.

Az egyik hétvégén elegem lett belőle, és átmentem a bátyámékhoz két napra. Épp a bátyám feleségével voltunk bevásárolni, mikor a barátomtól jött egy sms, hogy hol vagyok. Visszaírtam neki, hogy a bátyáméknál, mire pár perccel később üvöltve hívott, hogy nem is vagyok ott, mert a telefonján látja, hogy máshol vagyok. Teljesen bepánikoltam, és próbáltam tagadni, bár nem csináltam semmi rosszat, de ő pontosan megmondta a hely címét, ahol voltunk. Kinyomtam, és gyorsan hívtam a bátyámat, aki felhívta, és véglegesen lekoptatta.

Ez már több mint egy hónapja történt, azóta mással járok, de még mindig hívogat a munkahelyemen, és írogat a Facebookon. A legbetegebb, hogy már neki is van új barátnője, és így sem áll le. Csak azt nem értem, hogy nem vettem észre az elején, hogy nem épelméjű.

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

PollPub.com VoteTéged zaklattak már?
Igen, de megunta.
Igen, de némi segítséggel megoldódott.
Soha.
Még most is zaklatnak.



View Results

7 Tovább

Rendszeresen feljárt a volt barátjához

 

Szép dolog, ha valaki a szakítás után jóban marad a volt barátjával, de ha minden nap telefonálnak egymásnak, az talán már túlzás. Vagy az új barát volt netán túlzottan féltékeny?

 
Tisztelt blog, az alábbi esemény velem történt meg nem is olyan régen, és még mindig fáj. Na nem is csoda, hiszen értetlenül állok az események előtt!

Történt ugyanis, hogy megismertem egy csodálatos nőt, szép volt, vonzó, aranyos, életre való stb. Szerelmes lettem nagyon. Pont annyira, mint ahogy csak egy 34 éves férfi képes szerelmesnek lenni úgy, hogy már benőtt a feje lágya, és szeretne komoly kapcsolatot és előbb vagy utóbb családot.

Már a kapcsolatunk elején többször elmondtam neki, hogy hanyagolja a volt barátjával való kapcsolatot, mert nekem ez nagyon nem esett jól (másfél éve szakítottak, és naponta telefonáltak egymásnak, néha együtt kávéztak, plusz egymáshoz feljártak beszélgetni, mivel közel laktak egymáshoz).

Minden alkalommal azt válaszolta, hogy ne legyek féltékeny, mert ő csak barát, haverok maradtak. Nagyon nehezen tudtam magam ezen túltenni, nem is sikerült teljesen! Egyik hétvégén lakodalomba voltunk hivatalosak, és ott volt az ex is, mivel a baráti körükből volt a vőlegény. Felemás este volt, nem éreztem jól magam, mert zavart a helyzet, hogy a srác ott volt velünk egy asztalnál. A lakodalom végén hazamentünk némileg ittasan, és elmondtam, hogy nem éreztem jól magam az ex miatt. Megint én voltam a féltékenykedő hülye, és jól összevesztünk, de nagyon!

Másnap délután telefonon hívtam, és kérdeztem, hogy otthon van-e, mondta, hogy igen. Kb. 5 perc múlva mentem felé, mert gondoltam, hogy felugrok hozzá egy puszira, és megkérdezem, hogy hogy telt a napja. Mikor odaértem, az én szerelmem a lakásától kb. 50 méterre a barátnőjével sétálgatott, és mit ad Isten, épp akkor ért oda az ex is, mivel a közelben lakott. Nagyon mérges lettem, úgy éreztem, hogy hazudott. Rákérdeztem este, hogy mi volt ez, és mondta, hogy miután hívtam, lement a barátnőjéhez, és elindultak sétálni pont az ex lakásának irányába. Mire ő megkérdezte, hogy miért nem álltam meg az autóval, és nem mentem oda? Mire mondtam, hogy nem akartam zavarni. Majd megkérdeztem tőle, hogy miért nem hívott fel telefonon, hogy menjek oda, erre azt válaszolta hogy, miért nem áltam meg???

Nagyon összevesztünk, éreztem, hogy valakinek engednie kell, én voltam az! Próbáltam magamba szállni, megérteni a gondolatait, elfogadni, hogy az ex csak haver! Szerelmes férfiként úgy éreztem, hogy meg kell tennem mindent azért, hogy helyreállítsam a dolgot. Ő azt kérte, ne zavarjam, hagyjam békén! Nem tudtam megemészteni, hogy miért nem fogadja a közeledésemet valamint a bocsánatkérésemet!

Napok teltek el, majd egy vasárnapi délelőttön szakított! Azt mondta, az volt a baj, hogy túlságosan sok volt a szeretet, túl sok volt a gondoskodás, valamint nem kellett volna az exére féltékenynek lenni!
 
Na, tehát így legyen jó az ember azzal akit szeret, és így adjam meg másnak, az általam imádott nőnek, a bennem lévő szeretetet!
 
Megkérdeztem a legjobb barátnőjét, és ő is elmondta ugyanezeket!Tehát hogy sok volt az imádatom, amit nem akartam magamba fojtani! Nem tudom, hogy akkor mi a jó! Ha jó vagyok, vagy ha nem vagyok magamhoz őszinte!
 
PollPub.com VoteKi volt a hibás?
A nő.
A férfi.
Egyikük sem, csak a nő még nem állt készen egy új kapcsolatra.
Mindkettő.



View Results

 

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

6 Tovább

A felesége írt, hogy ne nyomuljak

 

Ártatlan levelezésnek indult a dolog, amiből aztán egy furcsa család szonorú élete rajzolódott ki.

Pár éve egy művészeti fórumban "ismertem meg" egy kb velem egyidős vidéki komát. A férjem is levelezett vele, de nem derült ki számára, hogy mi pár vagyunk, mert csak nickek voltunk a privátlevelezésben is. Ő ír, én írok, ő zongorázik, férjem zongorázik, ezekben a témákban levelezgettünk.

Aztán egyszercsak elkezdett múzsaként kezelni, s hogy örül nekem, mutatta az írásait, ömlengett, hogy milyen jó, hogy megismert végre. Nem reagáltam rá, csak megírtam a gondolataimat az írásaival kapcsolatban.

Majd egy nap a feleségétől jött levél, aki lecseszett, hogy mit nyomulok a férjére. Írtam neki, hogy nem nyomulok, sőt. A leveleimet mind olvasta, s azt vette nyomulásnak, hogy megkritizáltam a férje írásait. El volt tájolva.

Kiderült, hogy a férje minden levelét olvassa, minden fiókjába bejár, és eltiltotta a további levelezéstől velem.

Ezután föltúrtam őket iwiwen. Döbbenten láttam, hogy a koma ritka jóképű, s a felesége egy banya. Nyaktól lefelé csajnak próbál öltözni, de egy fejátültetés ráférne. Szánalmas műkörmök, ráncos arc, a korához képest +15 év. Aszem eleve idősebb a férjénél pár évvel vagy egyidősek.

A fickó egyik írásából rajzolódott ki számomra, hogy fogott ember: azzal tartja sakkban a feleség, hogy ha el meri hagyni, nem fogja engedni látni a gyönyörű kisfiukat aki szerencséjére az apjára hasonlít.

Nem tudom mi van velük. Azóra párszor megnéztem a profilképeiket, a fickó minden képen szomorú, a nő meg ravasz-szemvillanású.

PollPub.com VoteMit tehetne az elnyomott férfi?
Semmit, a gyerek miatt nyelnie kell.
Aki megengedi, hogy így bánjanak vele, az meg is érdemli.
Beszéljen a felesége fejével.
Váljon el minden áron.
Dehát lehet, hogy boldogok, ennyiből nem lehet megítélni.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebb posztokról!

9 Tovább

Ásó, kapa, nagyharang

blogavatar

Hol a férfi? És a nő? Társkeresés és társas élet kezdőknek és haladóknak. Várjuk a megható vagy felháborító történeteiteket, hogy ne csak a saját hibáinkból tanuljunk.

Utolsó kommentek