Nem vagyok jogász, de szerintem illegális eszközöket vetett be a történetben szereplő kan, hogy megfigyelhesse és sakkban tarthassa a lányt. Az ismerősi körömben előfordult korábban pár zaklatásgyanús eset, de azok szakítás után kezdődtek, és szerencsére mindegyik megoldódott anélkül, hogy a hatóságokhoz kellett volna fordulni.

A neten összeszedtem egy fickót, akivel kezdetben nagyon jól kijöttünk egymással. Három hét után viszont elkezdett egyre furcsábban viselkedni. Kiakadt, ha nélküle mentem el valahová, hogy nem töltök vele elég időt, és biztos szégyellem őt, azért nem viszem sehová. Akkor is balhézott, ha munka után megittunk egy sört a többiekkel, vagy ha elmentem a barátnőmmel edzeni.

Az egyik hétvégén elegem lett belőle, és átmentem a bátyámékhoz két napra. Épp a bátyám feleségével voltunk bevásárolni, mikor a barátomtól jött egy sms, hogy hol vagyok. Visszaírtam neki, hogy a bátyáméknál, mire pár perccel később üvöltve hívott, hogy nem is vagyok ott, mert a telefonján látja, hogy máshol vagyok. Teljesen bepánikoltam, és próbáltam tagadni, bár nem csináltam semmi rosszat, de ő pontosan megmondta a hely címét, ahol voltunk. Kinyomtam, és gyorsan hívtam a bátyámat, aki felhívta, és véglegesen lekoptatta.

Ez már több mint egy hónapja történt, azóta mással járok, de még mindig hívogat a munkahelyemen, és írogat a Facebookon. A legbetegebb, hogy már neki is van új barátnője, és így sem áll le. Csak azt nem értem, hogy nem vettem észre az elején, hogy nem épelméjű.

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

PollPub.com VoteTéged zaklattak már?
Igen, de megunta.
Igen, de némi segítséggel megoldódott.
Soha.
Még most is zaklatnak.



View Results