Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Meddig tart egy női orgazmus?

Azt hiszem nem lenne panasz, ha olyan lenne nálunk a szexuális felvilágosítás, mint ez a brit online teszt. Itt nem unalmas A, B vagy C válaszokat kell ikszelgetni, hanem cicit pumpálni, vagy a női orgazmus hosszát szimulálni, ráadásul néhány válaszból az is kiderül, hogy nem mindenhol a számokban van a lényeg. Én sajnos elég rosszul teljesítettem, de próbáljátok ki ti is! Aki melóból próbálkozik, az előtte vegye le a hangerőt, mielőtt egy kéjes nyögést küld bele óvatlanul az iroda légterébe.

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebb posztokról!

0 Tovább

Az iPhone-tulajok kicsit hűtlenebbek

Végre itt egy korrekt statisztika, ami ráadásul minden eddiginél jobban néz ki: klikkelésre lehet előhívni az adatokat, mire kék és rózsaszín pálcikaemberek sasszéznak át a képernyőn, és alkotnak csoportokat. Ezt mindenképp érdemes önállóan felfedezni és nyomogatni. A felmérés a britek szexuális szokásait kutatta, idén készült a Channel 4 megbízásából, és ezer ember adatait tartalmazza.

Elég sokat lehet szórakozni vele, ugyanis különböző szűrőket lehet a jobb oldalon beállítani, lehet szűkíteni például nemre, korra, végzettségre, autótípusra, telefonra és zenei stílusra. Én a megcsalásokkal kezdtem el szórakozni, amiből például kiderült, hogy 25 éves korig egészen hűségesek az emberek, onnen felfele bújik elő a kisördög.

Általában az emberek nagyjából harmada mondta, hogy lépett már félre, és ezt az arányt az iPhone-tulajdonosok is tartják. Körülbelül a HTC-sek is így állnak, bár ők hajszálnyival hűségesebbnek bizonyultak, ahogy a Samsung-tulajok is. A nokiások szégyellhetik magukat az eddig felsoroltak közül legjobban, náluk 178 hűségesre 103 hűtlen jut. A leghűségesebbek pedig azok, akiknek nincs mobiljuk.

 

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebb posztokról!

0 Tovább

Rólad készült már szexvideó?

Mert Amerikában a nők majdnem feléről igen. Idén nyáron egy 12 ezer emberen végzett felmérést hozott nyilvánosságra az amerikai Playboy, amiben arra voltak kíváncsiak, hogyan változott meg a szexuális életünk az internet korában. Ez az infografika ebből emel ki pár érdekes adatot (klikkre kijön nagyobban).


Ebből olyan turpisságok derülnek ki, mint hogy a párkapcsolatban élő nők 43 százaléka megfordult valami társkereső oldalon annak ellenére, hogy foglalt, és hogy a nők 43 százalékáról készült videó szex közben, de a férfiaknál ez csak 32 százalék. A házi vagy profi szexvideóval rendelkező csajok száma nálunk sem lehet sokkal alacsonyabb, ha már a pornó országa vagyunk, akár engem is érhetne kellemetlen meglepetés, ha hirtelen kineveznének kormányszóvivőnek, de szerencsére erre nincs nagy esély.

A pornót sem utasítják el annyira a csajok, mint gondolnánk, legalábbis 41 százalék mondta, hogy van a gépén ilyesmi, és 71 százalék küldözgetett szexuális tartalmú sms-eket vagy képeket a telefonján a partnerének, ami azért nem veszélytelen játék.

A férfiakról is kiderültek terhelő adatok, 13 százalékuk például sosem mondja el a szexpartnerének, ha valami nemi betegsége van, és 56 százalék nem emlékezett a teljes nevére minden nőnek, akivel lefeküdt. Viszont csak kevés férfi képzeli magát Casanovának, 5 százalék állította, hogy száz nőnél több volt meg neki.
 

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a társkeresésről, és arról, ami azután következik, hogy megtaláltuk, akit kerestünk!

3 Tovább

A legtöbb társkeresőző már foglalt

Lehet, hogy angliában általános szokás, hogy haverkodásra is használják a társkeresőket, vagy az is lehet, hogy túl naív vagyok. Mindenesetre meglepett, hogy a We Love Dates nevű brit társkereső oldal statisztikája szerint a felhasználók több mint fele foglalt. Ebből 11 százalék házas, 51 százalék kapcsolatban van, és csak a negyedük egyedülálló. Ejnye. Elhiszem, hogy mostanában hiánycikk a hűség, de azért álljon meg a nászmenet!

Íme a színes infografika, ami kattintásra nagyban is megtekinthető.



2 Tovább

Köszönjük! Jönnek az ajándékok... :)

Sziasztok olvasók, most egy rendhagyó poszt következik, amiben rólatok is lesz szó. Kicsit megpihenünk és visszatekintünk az Ásókapa blog szerény, negyedéves törénetére, ami alatt szemtelenül jó nézettséget sikerült elérnünk. A forgalmunkat május 18-én kezdtük mérni, és azóta 190 ezer látogatónk volt és 375 ezer oldalmegtekintésünk.

A legnépszerűbb posztunk az lett, amiben egy csaj rádöbbent, hogy a fiúja másfél éve csajozgat a háta mögött, ez több mint 34 ezer egyedi megtekintést hozott. A kérdés, hogy miért jó az idősebb nőkkel, 22 ezer egyedi megtekintést generált, és a gátlástalanul csajozó középvezető története 21 ezret. A júliusi statisztikánk például így mutat (kattintásra kijön nagyobb méretben):



Bevallom, szoktam boldogan gyönyörködni a grafikonokon, és mivel ez nektek köszönhető, pláne, hogy a tartalmat ti külditek, ezért szeretnénk valamivel meghálálni.

Sikerült hozzájutnunk pár ajándékhoz, és ezeket jövő hétfőig sorsoljuk ki az elkötelezettebb közreműködők között. A Facebook-oldalunk rajongóinak egy helyes fülbevalót néztem ki a Gyöngyhalász ékszerboltból. Tudom, hogy ezzel nőknek lehet örömet szerezni, de ha fiú nyeri, akkor meglephet vele egy csajt anélkül, hogy egy ékszerboltban kellene tipródnia, a nők ízlését találgatva.



A másik ajándékunk egy hihetetlen vicces és stílusos fürdőszobafüggyöny, amibe beleszerettem, úgyhogy a végén még magamnak is kénytelen leszek venni egyet. Itt választani is lehet, az egyik kicsit bevállalósabb, ezt a nagy kedvencem, Alfred Hitchcock Psychója ihlette. Ha valakinek ez túl meredek volna, akkor választhatja a romantikusan süllyedő Titanicot, vagy az esőben éneklő Gene Kellyt ábrázoló verziót.

Ezt az ajándékot az eddigi történetek beküldői között sorsoljuk ki. Hogy a későbbiek se maradjanak ki a jóból, majd az augusztusi lájkolók és beküldők között is sorsolunk hasonló kaliberű ajándékokat.

1 Tovább
«
123

Ásó, kapa, nagyharang

blogavatar

Hol a férfi? És a nő? Társkeresés és társas élet kezdőknek és haladóknak. Várjuk a megható vagy felháborító történeteiteket, hogy ne csak a saját hibáinkból tanuljunk.

Utolsó kommentek