Mert Amerikában a nők majdnem feléről igen. Idén nyáron egy 12 ezer emberen végzett felmérést hozott nyilvánosságra az amerikai Playboy, amiben arra voltak kíváncsiak, hogyan változott meg a szexuális életünk az internet korában. Ez az infografika ebből emel ki pár érdekes adatot (klikkre kijön nagyobban).


Ebből olyan turpisságok derülnek ki, mint hogy a párkapcsolatban élő nők 43 százaléka megfordult valami társkereső oldalon annak ellenére, hogy foglalt, és hogy a nők 43 százalékáról készült videó szex közben, de a férfiaknál ez csak 32 százalék. A házi vagy profi szexvideóval rendelkező csajok száma nálunk sem lehet sokkal alacsonyabb, ha már a pornó országa vagyunk, akár engem is érhetne kellemetlen meglepetés, ha hirtelen kineveznének kormányszóvivőnek, de szerencsére erre nincs nagy esély.

A pornót sem utasítják el annyira a csajok, mint gondolnánk, legalábbis 41 százalék mondta, hogy van a gépén ilyesmi, és 71 százalék küldözgetett szexuális tartalmú sms-eket vagy képeket a telefonján a partnerének, ami azért nem veszélytelen játék.

A férfiakról is kiderültek terhelő adatok, 13 százalékuk például sosem mondja el a szexpartnerének, ha valami nemi betegsége van, és 56 százalék nem emlékezett a teljes nevére minden nőnek, akivel lefeküdt. Viszont csak kevés férfi képzeli magát Casanovának, 5 százalék állította, hogy száz nőnél több volt meg neki.
 

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a társkeresésről, és arról, ami azután következik, hogy megtaláltuk, akit kerestünk!