A srác állandóan szívott, de nem ez volt a legnagyobb baj, hanem hogy ilyenkor félrekefélt, és aztán letagadta. A levélíró megbüntette.

Kilenc hónapig jártunk a barátommal (nevezzük Áronnak), ami nem olyan sok, de utólag már ezt is nagyon megbántam. Nagyon sokat szívott, állandóan bulizni járt, ezt sokszor próbálta tagadni. Amikor be volt szívva, akkor mindig nagyon kívánta a szexet, de amikor nem együtt voltunk, mindig azt mondta, hogy valamelyik haverjával mászkálnak, ezért egy darabig nem gyanakodtam rá, hogy megcsal.

Csak később tudtam meg, hogy azzal a lánnyal csalt meg, aki régebben bemutatott minket egymásnak. Ez egy hónappal a szakításunk előtt kezdődött, titokban feljárt hozzá szívni, és lefeküdtek egymással többször is. Közben engem azzal fenyegetett, hogy ha hazudok neki, akkor azt soha nem bocsátja meg nekem, és azonnal ott fog hagyni.

Miután szakítottunk, összejöttem valaki mással, de Áron visszatért, és újra akarta velem kezdeni. Bocsánatot akart kérni, és rávett, hogy mondjuk el mindent őszintén egymásnak. Én elmondtam neki mindent, bevallottam, hogy néha vonzódom a lányokhoz, de egy ártatlan flört volt a legtöbb, ameddig elmentem. Ő viszont hazudott, mert azt mondta, hogy csak csókolóztak azzal a lánnyal.

Ezek után elmondott mindennek, hogy beteg vagyok és nem normális, és kijelentette, hogy örül, hogy szakítottunk. Mindezt úgy, hogy nem én csaltam meg őt, hanem ő engem. Soha nem bírta elfogadni, ha valamiért ő volt a hibás. Ha próbáltam vele megbeszélni valamit, amin változtatnia kellene, akkor inkább otthagyott.

Ezt nem tudtam annyiban hagyni, elégtételre vágytam. Ezért elkezdtem hazugságokat terjeszteni róla, hogy szemölcsöt kaptam el tőle ott, és hogy többször megvert. Emiatt szakított vele az a másik lány. Engem hibáztatott, és én örömmel vállaltam is, hogy én tehetek róla. Lehet, hogy túl messzire mentem, de szerintem megérdemelte.

PollPub.com VoteÖsszejönnél olyannal, aki szív?
Kizárt.
Lehet.
Csak ha nem rendszeresen csinálja.
Csak ha velem együtt csinálja.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!