Nem értem, mi járhatott ennek a fickónak a fejében, mikor felrúgta a bimbózó kapcsolatot. A magyarázata kamunak tűnik, ha meg csak szexelni akart, akkor azt sokkal kisebb munkával elérhette volna.

Nemrég találkoztam egy látszólag rendes sráccal, aki elhívott randizni, én meg igent mondtam. Mivel még nem ismerte annyira jól a várost, megbeszéltük, hogy majd nála találkozunk. Odamentem, megmutatta a lakást, aztán indultunk. Nem árulta el előre, mi lesz a program. Azzal lepett meg, hogy levitt a Duna-partra, elővett egy üveg jó bort, és elmondott egy részletet a kedvenc verséből. Elég nyálas volt, de legalább eredeti.

Egész este úriemberként viselkedett velem, a végén egy öleléssel búcsúztunk. Következő alkalommal magához hívott fel filmet nézni. Akkor is nagyon visszafogott volt, fogta a kezem a film alatt, aztán együtt aludtunk el a kanapén. Mikor felébredtem, elmentem.

Aztán ez még párszor megismétlődött. Nem siettettünk semmit, és nekem ez tetszett. Egyik este már nagyon késő lett, mire elindultam volna haza. Én menni akartam, de rábeszélt, hogy maradjak. Megígérte, hogy nem lesz semmi, nyugodtan aludhatok mellette ruhában, nem fog nyomulni.

Belementem, és mikor már egy órája beszélgettünk, elkezdett arról magyarázni, milyen fontos vagyok neki, és rámmozdult. Nem tiltakoztam, végülis már egy ideje találkozgattunk, szerintem már eljött akkor az idő. És a kíváncsiság is majd megölt. Végre szexeltünk. Másnap reggel összekészülődtünk, adott egy csókot, aztán mentünk dolgozni.

Este hívott, hogy szakítani akar, mert egy kurva vagyok. Szerinte csak a kurvák mennek át az első randin a férfihez (az ő ötlete volt), maradnak ott másodszorra filmet nézni (ezt is ő javasolta), és fekszenek le ilyen hamar (ő kezdeményezett). Azt mondta, nem akar ilyen könnyen kapható nővel komolyabb kapcsolatot.

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

PollPub.com VoteMi volt a háttérben szerinted?
Nem volt jó a szex.
A fickó eleve csak szexelni akart.
Csak tesztelni akarta a lányt.
Ezzel a sráccal valami nem stimmel.
A lány hibázott.



View Results