Végre itt egy korrekt statisztika, ami ráadásul minden eddiginél jobban néz ki: klikkelésre lehet előhívni az adatokat, mire kék és rózsaszín pálcikaemberek sasszéznak át a képernyőn, és alkotnak csoportokat. Ezt mindenképp érdemes önállóan felfedezni és nyomogatni. A felmérés a britek szexuális szokásait kutatta, idén készült a Channel 4 megbízásából, és ezer ember adatait tartalmazza.

Elég sokat lehet szórakozni vele, ugyanis különböző szűrőket lehet a jobb oldalon beállítani, lehet szűkíteni például nemre, korra, végzettségre, autótípusra, telefonra és zenei stílusra. Én a megcsalásokkal kezdtem el szórakozni, amiből például kiderült, hogy 25 éves korig egészen hűségesek az emberek, onnen felfele bújik elő a kisördög.

Általában az emberek nagyjából harmada mondta, hogy lépett már félre, és ezt az arányt az iPhone-tulajdonosok is tartják. Körülbelül a HTC-sek is így állnak, bár ők hajszálnyival hűségesebbnek bizonyultak, ahogy a Samsung-tulajok is. A nokiások szégyellhetik magukat az eddig felsoroltak közül legjobban, náluk 178 hűségesre 103 hűtlen jut. A leghűségesebbek pedig azok, akiknek nincs mobiljuk.

 

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebb posztokról!