Múlt héten kiderült, hogy sokan fel vannak háborodva, ha egy nő túl nagy elvárásokkal áll neki a társkeresésnek. Ezért most egy olyan színes infografikát mutatok nektek, amiből kiderül, miféle indokokkal utasítják sokan vissza az első találkozót. Ebben minkét nem véleménye egyenlő súllyal szerepel, és megint egy amerikai társkereső felhasználóitól származnak az adatok.


Eszerint az egyik legnagyobb visszatartó erő az, ha az illető már bepróbálkozott egy ismerősünknél, ami teljesen érthető, ezen legfeljebb VV Alekosz lepődne meg. A másik a dohányzás, ami Amerikában elég szigorú megítélés alá esik. A bagósokkal 76 százalék nem állna szóba, ennél még a droghasználók is jobban állnak, rájuk 59 százalék mond csípőből nemet.

Ahogy egy korábbi posztban felmerült, a gyerekesek valóban nincsenek könnyű helyzetben, őket a válaszadók 41 százalék kerülné. 37 százalék nem kíváncsi a nála idősebbekre, ez a férfiak miatt jöhetett ki, mert szerintem a nőknél ez ritkán jelent problémát. (Egy korábbi statisztikából is az látszik, hogy a fickók hajtanak a friss husira.)

Meglepő, mennyien hánynak fittyet az egyik aranyszabályra, a társkeresőknek csak a harmada zárja ki, hogy egy munkatárssal szűrje össze a levet. Viszont elvileg nem csak a szépeké a világ, 46 százalék inkább a szimpatikus személyiségre megy a vonzó külső helyett.

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a netes társkeresésről, a szerelem, a szex és a technika találkozásáról!