Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Feleséget keresek, kiabáljanak be!

A Facebooknak néha nem lehet ellenállni, most az offline társkeresés egyik gyöngyszemét dobta ki. Valahol megható, hogy a harapós kutya tábla mögött egy érző szív várja társát.

Egy hasonló, de pikánsabb hirdetésnek már csak az emléke él egy barátunk fejében:

Egy dél-magyarországi falu külterületén, közvetlen az országút melletti nagy kanyarban (ez azért lényeges, mert gyakorlatilag percekig mentél szembe a házfallal) volt felfestve a következő, nagy, kb méteres fekete betűkkel:

Erotikus filmeket kedvelő társat keresek

Akkoriban havonta jártam arra, jó sokáig kint volt a felirat. Az titok maradt, hogy azért-e, mert nem volt jelentkező, vagy, mert a társ meglett ugyan, de a kazetták elvitték a lóvét, és nem maradt pénz festésre.


Felszedtek vagy rászedtek? Vagy meglett az igazi, de valami elpattant? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

0 Tovább

Lebukott, hogy egy másik nőt is szédít


Van, akinek egy kapcsolat se akar összejönni, más még két férfi vagy nő között őrlődik, és nem tud dönteni. Ezt igazán a másik felek szívják meg, amikor kiderül, hogy a hátuk mögött mással is enyeleg a szerelme. Itt egy szál rózsán csúszott el a romantikus hősszerelmesnek látszó fickó, aki egyszerre két csajt szédített.

Volt egy srác, akivel már pár hónapja találkozgattunk. Aztán elkezdett rá utalgatni, hogy komolyabbra fordíthatnánk a kapcsolatunkat, én meg nem ellenkeztem, mert jól nézett ki, magas volt, elképesztően bókolt és nagyon jól éreztük magunkat együtt. Az volt a mániája, hogy mindig hozott nekem egy szál rózsát rajta egy kis szerelmes üzenettel. Ez is nagyon tetszett, és boldog voltam, hogy végre együtt vagyunk rendesen.

Egyik este sokáig mászkáltunk együtt, és megkérdeztem, nem aludhatnék-e nála, hogy ne kelljen ilyen későn még hazamennem. Beleegyezett, de láttam rajta, hogy kissé zavarba jött. Odaértünk hozzájuk, és bevitt a szobájába. Éppen át akartam venni a pólót, amit kaptam tőle pizsamának, amikor megláttam egy rózsát az asztalán. Kicsit hervadozottt, de ott volt rajta egy üzenet. Megkérdeztem, hogy ezt nekem szánta-e, mire teljesen bepánikolt, és ki akarta dobni a virágot. Mikor megint rákérdeztem, hogy ez kié, akkor azt mondta, hogy nekem szánta, csak elfelejtette odaadni, de nem értettem, hogy akkor most miért akarja eltüntetni előlem.

Sikerült megkaparintanom a kis kártyát, amire az volt írva: “Drága Szilvi, köszönöm az elmúlt két hónapot, remélem, hogy soha nem szakadunk el egymástól.” Milyen megható, kár, hogy engem Diának hívnak.

Erre elkezdett összevissza hazudozni a szerencsétlen, hogy ez már nagyon régi, még nem is ismertük egymást, de láttam, hogy annyira még nem száraz a rózsa.

Végül lerogyott egy székre, és sírni kezdett, hogy nem akart megbántani senkit, de mindketten tetszünk neki, és nem tudott választani köztünk. Mondtam neki, hogy akkor megkönnyítem a döntést, mert engem többet nem lát, összekaptam magam, és hazamentem. Azóta nem beszéltünk, gondolom a másik lánynál maradt.

PollPub.com VoteVeled előfordult, hogy nem tudtál két nő/férfi között dönteni?
Igen, de nem buktam le.
Igen, de egyszerre csak az egyikkel voltam együtt.
Igen, és tudtak egymásról.
Soha.



View Results

 

 

 

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

1 Tovább

28 évesen még szűz volt a srác

Az elszánt lány kicsomagolta az érintetlen fiút, és egy egészen váratlan meglepetéssel találta szembe magát.

Sziasztok, én nemrég kezdtem bele újra a párkeresésbe harminc éves fejjel, miután kidobott a barátom, akivel öt évig voltunk együtt, és már a házasságot tervezgettük. Elég nehezen álltam talpra, aztán találkoztam egy nagyon rendes sráccal, hívjuk most Misinek. Volt némi tájszólása, és imádtam hallgatni, ahogy beszél. A volt barátom is erdélyi volt, ő is részben ezzel vett le a lábamról.

Már találkozgattunk egy ideje, mikor egy este felmentünk hozzá, és egymásnak estünk. Mikor kezdett élesedni a helyzet, rettentően zavarba jött, és bevallotta, hogy még szűz. 28 évesen! Meglepett a dolog, de hamar túlléptem rajta. Aztán lekerült róla az alsónadrág. De alig volt ott valami! Olyan kicsike volt neki, mint a mutatóujjam.

Iszonyat csalódott voltam, de próbáltam úgy tenni, mintha meg sem lepődtem volna, mert nem akartam megalázni. Viszont tudtam, hogy ez a hét centi nekem nem lesz elég a boldogsághoz.

Legalább megértettem, hogy maradt szűz ilyen sokáig. Ezek után a kapcsolatunk sem tartott sokáig, de azért kívánom neki, hogy találjon egy olyan lányt, aki így is el tudja fogadni.

PollPub.com VoteTe találkoztál már ilyesmivel?
Nem.
Igen, és hasonlóan reagáltam.
Igen, de megoldottuk.



View Results

 

 

 

 

 

 

 

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

30 Tovább

Álláshirdetésben keresi élete párját

Ez a fotó járta be mostanában a Facebookot, amit egy önmagát humorosnak érző férfi komoly nőszerzési szándékkal kezdett el terjeszteni. Ezt a példányt a százhalombattai SZTK falán lőtték. Bírom az efféle bátor húzásokat, úgyhogy valahol szurkolok a fickónak, és az elvárásai is mókásak, de nem tűnik célravezetőnek, hogy főnyereménynek állítja be magát. Azért remélem tart majd rendes állásinterjúkat is, ha lesz jelentkező. 

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

1 Tovább

A legtöbb társkeresőző már foglalt

Lehet, hogy angliában általános szokás, hogy haverkodásra is használják a társkeresőket, vagy az is lehet, hogy túl naív vagyok. Mindenesetre meglepett, hogy a We Love Dates nevű brit társkereső oldal statisztikája szerint a felhasználók több mint fele foglalt. Ebből 11 százalék házas, 51 százalék kapcsolatban van, és csak a negyedük egyedülálló. Ejnye. Elhiszem, hogy mostanában hiánycikk a hűség, de azért álljon meg a nászmenet!

Íme a színes infografika, ami kattintásra nagyban is megtekinthető.



2 Tovább

Ásó, kapa, nagyharang

blogavatar

Hol a férfi? És a nő? Társkeresés és társas élet kezdőknek és haladóknak. Várjuk a megható vagy felháborító történeteiteket, hogy ne csak a saját hibáinkból tanuljunk.

Utolsó kommentek