Az Áskókapa blog eddigi legabszurdabb története következik, amiben a női lapok mumusa, a színlelt orgazmus húzta ki a szorítóból a levélírót.

Sziasztok, ez egy pár éves eset, de még ma sem igazán tudom hová tenni, ezért úgy döntöttem, elmesélem itt. Egy viharos szakítás után sokáig rá sem tudtam nézni a fiúkra, aztán találkoztam egy kedves, jólelkű sráccal, és megbeszéltük, hogy egy nap együtt vacsorázunk. Azt mondta, hogy nagyon jól főz, és szeretné, ha nála találkoznánk. Mivel nem tűnt túl nyomulós alaknak, belementem.

A vacsora annyira jól sikerült, hogy végül mégis az ágyban kötöttünk ki (lehet kövezni). Szex közben hirtelen elkezdett sírni, miközben én alatta voltam. Nem értettem, hogy ez mi lehet, ezért megkérdeztem, hogy nincs-e valami baj. Erre szó szerint a következő válasz jött: “Olyan szép a neved, az anyámat is így hívják.”

Sajnos nem viccelt, és mivel jobb ötletem nem volt, hogyan szabaduljak ki alóla, eljátszottam, hogy elélveztem, csak legyen már vége. Ő is érezhette, hogy ez nem egészen normális, mivel utána elég feszült lett a hangulat, és hamar leléptem.

Szerencsére utána nem keresett. Nem is tudom, hogyan mondtam volna meg szegénynek, hogy nem akarom folytatni. Pár hónappal később aztán összejöttem a mostani barátommal, akivel azóta is nagyon boldogok vagyunk együtt.

PollPub.com VoteSzerinted ér színleni az orgazmust?
Nem, semmi értelme.
Néha belefér.
Csak ha a férfi önbecsülése a tét.
A férfiaknak mindegy, a nők csak magukat szivatják vele.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebb posztokról!