Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Álláshirdetésben keresi élete párját

Ez a fotó járta be mostanában a Facebookot, amit egy önmagát humorosnak érző férfi komoly nőszerzési szándékkal kezdett el terjeszteni. Ezt a példányt a százhalombattai SZTK falán lőtték. Bírom az efféle bátor húzásokat, úgyhogy valahol szurkolok a fickónak, és az elvárásai is mókásak, de nem tűnik célravezetőnek, hogy főnyereménynek állítja be magát. Azért remélem tart majd rendes állásinterjúkat is, ha lesz jelentkező. 

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

1 Tovább

Ki milyen gyakran szexel?

Nem elég, hogy a filmekben sose csukják be maguk után az ajtót emberek, a szexet se úgy mutatják be, ahogy az az életben kinéz. Ebből a minden tudományos hátteret nélkülöző grafikonból látszik, hogy miközben a filmekben a házaspárok házasélete a nullához közelít, addig az egyedülállók falják egymást. A grafikon szerint ez a való életben pont fordítva megy, és valójában annál több a szex, minél stabilabb a kapcsolat. Ebbe nagyon nem tudok belekötni, bár a részleteket lehet vitatni, például az egyedülállók szexuális élete a valóságban azért ennyire nem siralmas.

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

3 Tovább

A felesége írt, hogy ne nyomuljak

 

Ártatlan levelezésnek indult a dolog, amiből aztán egy furcsa család szonorú élete rajzolódott ki.

Pár éve egy művészeti fórumban "ismertem meg" egy kb velem egyidős vidéki komát. A férjem is levelezett vele, de nem derült ki számára, hogy mi pár vagyunk, mert csak nickek voltunk a privátlevelezésben is. Ő ír, én írok, ő zongorázik, férjem zongorázik, ezekben a témákban levelezgettünk.

Aztán egyszercsak elkezdett múzsaként kezelni, s hogy örül nekem, mutatta az írásait, ömlengett, hogy milyen jó, hogy megismert végre. Nem reagáltam rá, csak megírtam a gondolataimat az írásaival kapcsolatban.

Majd egy nap a feleségétől jött levél, aki lecseszett, hogy mit nyomulok a férjére. Írtam neki, hogy nem nyomulok, sőt. A leveleimet mind olvasta, s azt vette nyomulásnak, hogy megkritizáltam a férje írásait. El volt tájolva.

Kiderült, hogy a férje minden levelét olvassa, minden fiókjába bejár, és eltiltotta a további levelezéstől velem.

Ezután föltúrtam őket iwiwen. Döbbenten láttam, hogy a koma ritka jóképű, s a felesége egy banya. Nyaktól lefelé csajnak próbál öltözni, de egy fejátültetés ráférne. Szánalmas műkörmök, ráncos arc, a korához képest +15 év. Aszem eleve idősebb a férjénél pár évvel vagy egyidősek.

A fickó egyik írásából rajzolódott ki számomra, hogy fogott ember: azzal tartja sakkban a feleség, hogy ha el meri hagyni, nem fogja engedni látni a gyönyörű kisfiukat aki szerencséjére az apjára hasonlít.

Nem tudom mi van velük. Azóra párszor megnéztem a profilképeiket, a fickó minden képen szomorú, a nő meg ravasz-szemvillanású.

PollPub.com VoteMit tehetne az elnyomott férfi?
Semmit, a gyerek miatt nyelnie kell.
Aki megengedi, hogy így bánjanak vele, az meg is érdemli.
Beszéljen a felesége fejével.
Váljon el minden áron.
Dehát lehet, hogy boldogok, ennyiből nem lehet megítélni.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebb posztokról!

9 Tovább

Hat hónapig nem volt szex



Végülis nem csoda, hogy ebből a kapcsolatból az ígéretes kezdet ellenére nem lett házasság, de a férfi egészen különös módon kezelte a problémát. Aztán két pofont is kiosztott neki a balszerencse.


A válásom után sokáig nem tudtam magammal mit kezdeni. A barátaim segíteni akartak, és leszerveztek nekem egy randit egy férfival. Ő szintén nemrég vált el, egyidős volt velem, és neki is volt egy kisfia, mint nekem. Úgy döntöttem, teszek egy próbát, még ha nem is illünk egymáshoz, legalább végre kimozdulok otthonról. Végül egészen jól egymásra hangolódtunk, ezt ő is mondta, és az érdeklődési körünk is hasonló volt. Kezdtem bizakodni. 

A találkozókra a gyerekeket is vittük, és mindig kitaláltunk valami izgalmas programot. Nagyon jól éreztem magam. Egy idő után elkezdte mondogatni, hogy házasodjunk össze, és hogy szeretne egy kislányt a két fiunk mellé. Az egyetlen probléma az volt, hogy egy másik városban lakott, és sokat kellett utazni, hogy találkozhassunk. 

Aztán egy nap nem vette fel a telefonját, mire írtam neki egy üzenetet. Két nap múlva jelentkezett, hogy találkozzunk, de most a gyerekek nélkül. Ennek nagyon megörültem, de mikor odaértem hozzájuk, és becsengettem, a szomszédasszony nyitott ajtót, aki a kisfiára vigyázott. Ő nem volt otthon. Nagy nehezen kihúztam belőle, hogy a kiváló férjjelölt éppen egy másik nővel találkozik. Azt hittem, rosszul hallok. Még aznap este felhívott, és azt mondta, hogy szerinte nem illünk össze, mert már hat hónapja randizunk, és még le sem feküdtünk egymással, az a másik nő viszont már az első alkalommal megtette. Nem értem mit gondolt, mégis hogy szexeljünk, ha mindig melllettünk van két ötéves gyerek!?

Természetesen soha többet nem akartam találkozni vele, viszont a sors úgy hozta, hogy nem sokkal később megkapta a büntetését. Az apám ugyanannál az állami intézménynél dolgozott, mint ő, és a történtek után nem sokkal pont oda helyezték át, ahol az apám lett a főnöke. Három hétig bírta, és utána felmondott. A csattanó viszont még csak most következik, megtudtam, hogy az a másik nő két hónap után kidobta, miután átadott neki egy nemi betegséget.

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a társkeresésről, és arról, ami azután következik, hogy megtaláltuk, akit kerestünk!

PollPub.com VoteÉrdemes volt bosszút állni?
Sosem érdemes.
Nem szép dolog, de én sem hagynám annyiban.
Minek, a sorstól úgyis visszakapja.
Még egy verést is megérdemelt volna.



View Results

Poll powered by PollPub.com Free Polls
1 Tovább

Levelet írt a férjem szeretője


Elég váratlanul szembesült a feleség a férje hűtlenségével. A dráma ellenére a szerző nem sokat vacakolt az érzelmi világának felvázolásáva, csak a szikár tényeket közli, és az összkép elég sötét.

Két héttel ezelőtt furcsa emailt kaptam egy ismeretlen címről. A tárgyhoz csak annyi volt beírva, hogy “A baba”, ezért azt hittem, valamelyik terhes ismerősömtől jött, úgyhogy megnéztem. Kiderült, hogy a szomszéd városból írt egy lány, és azt állította, hogy egy éve viszonya van a férjemmel, és most teherbe esett. A levélhez csatolta az ultrahangos fotókat is. Akkor még nem akartam elhinni, hogy ez megtörténhetett, bíztam benne, hogy ez valami rossz vicc, és vártam, hogy a férjem hazaérjen.


Mikor szembesítettem a levéllel, teljesen összetört, és bevallotta, hogy félrelépett. A lány tíz évvel fiatalabb nála, és még magát is alig tudja eltartani. Ezért azt mondta, hogy odaköltözik hozzá, hogy gondoskodjon róla és a gyerekről. Szerinte embertelen dolog volna magára hagyni a őket ebben a helyzetben. Válni nem akar, de a viszonyt továbbra is folytatják.

Még aznap este összepakolt magának egy bőröndbe, és elment. Azóta nem láttam.

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a társkeresésről, és arról, ami azután következik, hogy megtaláltuk, akit kerestünk!

PollPub.com VoteMit lehet ilyenkor tenni?
Válni.
Attól függ, van-e közös gyerek.
Megkeresni a férjet, és beszélni vele, hátha van más megoldás.
Várni.
Örüljön neki, hogy megszabadult tőle.



View Results
8 Tovább

Ásó, kapa, nagyharang

blogavatar

Hol a férfi? És a nő? Társkeresés és társas élet kezdőknek és haladóknak. Várjuk a megható vagy felháborító történeteiteket, hogy ne csak a saját hibáinkból tanuljunk.

Utolsó kommentek