Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elkezdett flörtöni egy másik lánnyal a Facebookon

Megérkezett a múltköri történetünk párja női szemszögből. Most a srác tűnt el váratlanul egy másik lány karjaiban pár lépéssel az oltár és az összeköltözés előtt.

Sziasztok, ez is egy összeköltözéses történet, minden akkor kezdődött, amikor közös albérletet kezdrünk keresni a barátommal. Szerettük egymást, legalábbis én azt hittem, és azt terveztük, hogy hamarosan összeházasodunk, aztán ahogy helyrejövünk anyagilag, jöhetnek a gyerekek.

Novemberben volt a hároméves évfordulónk, nekem akkoriban rengeteget kellett dolgoznom, ezért alig találkoztunk. Az évfordulónk napján elkezdett flörtölgetni egy lánnyal a Facebookon, posztolt a falára, kommentelgetett a fotóira. Aznap este összevesztünk. Másnap munka közben hívott fel a nővérem, hogy a barátom egyedülállnak állította át magát a Facebookon.

Azóta nem vesz rólam tudomást, és olyanokat ír ki a falára, hogy sose volt ilyen boldog, ez a lány megmentette az életét, és hogy hihetetlen, hogy ilyen rövid idő alatt mennyire közel kerültek egymáshoz. Most itt állok 29 évesen egyedül, miután három évet elvesztegettem erre az emberre. Az önbizalmam romokban. Beállítottam, hogy ne lássam a posztjait, és ne fájjon még jobban.

PollPub.com VoteMi történhetett?
A srác eleve nem gondolta komolyan.
Bepánikolt a házasságtól.
Jött egy váratlan szerelem, van ilyen.
A lány elhanyagolta a srácot.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

5 Tovább

A volt barátja szöktette meg a barátnőmet

Szegény srác a lelkét is kitette, hogy a barátnője mellett álljon a bajban, aztán egy nap csak a hűlt helyét találta a lánynak. 

Sziasztok, engem nem sokkal azelőtt hagyott el a barátnőm, hogy megkértem volna a kezét. Miközben én mindent megtettem érte, és abban a hitben voltam, hogy ő lesz a gyerekeim anyja, ő számomra teljesen váratlanul kilépett az életemből. Nem tegnap történt a dolog, de ma sem értem egészen.

Már két éve együtt voltunk, mikor szilveszter után néhány nappal borzasztó fájdalmai lettek, úgyhogy bementünk a kórházba, ahol benn is tartották egy hétig. Én mindenben mellette álltam, szabadságot vettem ki, hogy mellette lehessek. Nagyon rosszul nézett ki, mindenféle vizsgálatokra vitték, aztán végül megműtötték. Úgy tűnt, hogy a műtét jól sikerült, de azt mondták, hogy még két hónap lesz, mire teljesen felépül.

Egyik este arra ébredtem, hogy zokog a fájdalomtól, azonnal bevittem a kórházba. Kiderült, hogy újra kell műteni. Én kötelességemnek éreztem, hogy ott legyek mellette, úgyhogy az összes szabadnapomat kivettem, ami még maradt. Két héttel később vissza kellett mennem dolgozni, de ő még akkor is a kórházban feküdt.

Utána két napig ki sem láttam a munkából, aztán szaladtam be hozzá, de üres volt az ágya! Megtudtam, hogy amíg én dolgoztam, addig a volt pasija elment érte, elvitte hozzám, összepakoltak, és hazaköltözött a szüleihez. Közben beszéltünk telefonon, és nekem még azt hazudta, hogy ott fekszik a kórházban, mikor már otthon volt az anyjánál.

Később azt mondta, hogy azért ment el, mert onnantól mindig úgy tekintettem volna rá, mint egy gyámoltalan, elesett emberre, és nem tudtam volna többé igazán szeretni. Utána elég keményen elkezdtem inni, hónapokig tartott, mire kihevertem.
Azóta megházasodtam, és boldog vagyok, hogy nem mással kötöttem össze az életem.
PollPub.com VoteTe érted, miért lépett le a lány?
Nem, én sem.
Igen, mert nem szerette igazán a srácot.
Igen, mert megalázó helyzetekben látta a srác.
Igen, ez a lány nem komplett.
Igen, kifejtem kommentben.



View Results




Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

2 Tovább

Kaja sehol, de hiszti az van?

Korábban egy abszurd, rajtakapós történet apropóján emlegettem már a Csapd le csacsi! című filmszatírát, most a szomorú hétfői poszthoz kapcsolódva álljon itt egy részlet a filmből. Zseniális paródiája a prosztó férjnek, amikor Gáspár Sándor egy sör melől leoszt egy emberes pofont a hisztiző feleségnek, aki arra gyanakszik, hogy megcsalják. Jónéhány sörrel később kiszalad belőle a sokat idézett kirohanás: "Most mi van?! Hazajövök, üres a belem, csupa ideg vagyok, kaja sehol, vacsora nix! Ez a téma? Balhé, az van! Hiszti, az van! Csempe a franca, az van! Vacsora, az semmi!" Aztán a végén beviszi az asszonynak egy mondattal a kegyelemdöfést. A videóban bónuszként a mézben csúszkálás is látható később.

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

0 Tovább

Az esküvő éjszakáján nagyon megvert

Alkoholista apától egy alkoholista férj karjaiba menekült a mai történetünk írója, akit sokat bántalmaztak, de nem nagyon tudott mást tenni, mint tűrni, és mostanra teljesen kilátástalan helyzetbe került. Tipikus eset, mondhatnánk, de ritkán kapunk ezekről a négy fal között játszódó személyes tragédiákról ilyen testközeli beszámolót. Kérdezhetjük, hogy hát miért hagyta magát, erre is kapunk tőle választ: "Az életkép, amit ilyen nyomorult, szerencsétlen családból hoztam magammal, sajnos nem tett erőssé, inkább bátortalanná, gyávává, megalkuvóvá, mindent eltűrővé, szóval piskóta vagyok." 

Üdvözlettel köszöntöm Önöket! Azon gondolkozom, hogy viccnek, avagy szórakoztatásnak, esetleg jó illetve rossz példának szánják-e a felkérést, hogy akinek kedve van, az írjon Önöknek. Mi fog történni a levelekkel? Esetleg csak sírogatok, hogy engem így átvágtak, vagy talán lehet szándékukban áll komoly lépéseket, döntéseket hozni. Nagyon nem tudom eldönteni, az életemen úgysem fog változtatni, csak véleményem van az emberek becstelenségéről, hazugságairól, aljasságairól, de nem bántok senkit, azt majd Isten elrendezi helyettem.

Miután elkezdtem, most röviden leírom a történetem (57 éves vagyok). Gyerekkoromban szegények voltunk, 5 gyermekre 1 pár cipő jutott, éheztünk, fáztunk, jutott csúnya beszéd, verés, alkoholizmus. Aztán 18 éves koromban férjhez mentem egy alkoholista emberhez. Mindent elkövettem, hogy az én gyermekeim ne szenvedjenek hiányt, de az ivás, verés - mindegy, milyen színű a sapka,- az kijárt.

Elváltunk, és a bíróság a gyermekeket nekem ítélte, de a lakás tulajdonjogát kettőnk nevén felejtette, s a verés, üldöztetés hatására 2 gyermekemmel albérletbe mentem, ahol 5 évig vártam lakásra. Itt már leírnám, hogy elvált asszonyt csak arra keresnek a férfiak.

5-6 év múlva megismerkedtem egy német fiúval, akinek nincsenek szülei. Neki adtam az életünket, de sajnos az esküvő napján ill. éjszakáján nagyon megvert!!! Kezdődött a 30 éves háború.

Szültem neki egy kislányt, aki 18 éves korában meghalt, na akkor én is meghaltam. Az életkép, amit ilyen nyomorult, szerencsétlen családból hoztam magammal, sajnos nem tett erőssé, inkább bátortalanná, gyávává, megalkuvóvá, mindent eltűrővé, szóval piskóta vagyok.

A második férjemnek az ivászaton kívül sok-sok nőügye volt, majd a fizetés is mind kevesebb lett, az utóbbi 3 évben már munka sem volt, csak ivászat. Én adminisztrátorként dolgoztam, így kaptam hitelt a bankoknál. Vettünk egy házat, de annyira azért nem vagyok okos, hogy láttam volna, hogyan hagynak a pácban, vagy mi lesz ezzel sok millió emberrel, akik csak enni, lakni, néha üdülni, a gyermekeinek mindent megadni szerettek volna.

A férjemnek közben csak az számított, hogy kaja, pia, nő, autó, az mindig legyen. Tehát sok adósság gyűlt össze, bár annyira nem sok, ha azt veszem, hogy én is fizettem a házba, de a bank a húszszorosát követeli.

2010. májusában a sok kocsmázás közben a férjem megismerkedett egy szintén unatkozó démonnal, akinek a párja éppen börtönbüntetését töltötte. Temészetesen lélekben újra meghaltam. Már többször elvettek tőlem mindenkit és mindent. A kapcsolat két hónapig tartott, a démon sok csúnya dologra rávette, a házat sem fizette, tehát a bank azt is vitte. Azt nem tudják, hogy aki abba házba költözik, ott sajnos halál is lesz. Ja, közben a végrehajtó királyság elvitte a rendszámomat az autóról is, tehát szabad a vásár.

Már tudom, hogy megbánta azt is, hogy megszületett - velem együtt. Nincs gyerek, nincs ház. Jön a tél. Bízom az emberekben, sok mindent kidobnak a kukába, talán éhen sem halok. Ja, mert 40 év munkaviszony után lerokkantositottak 58 ezer forinttal, amit visz a bank. 50 kg-ot fogytam. Nincs hercegnőm, nincs férjem, nincs házam, nincsenek ruháim. Lehet mondani, hogy azért még élek, és addig fogok még, míg meg nem fagyok, mert szeretnék talalkozni kicsi lányommal.

A még két élő gyermekem sajnos nincs olyan helyzetben, hogy segíteni tudnának, de úgy gondolom, hogy én generáltam őket ilyenné. A haláleset miatt (Bors- 2006.03-14-Laura előre megrajzolta halálát) még e pillanatig lelkiismeretfurdalásom van.

Kedveskéim, igen jó lenne beszelgetni, de telefonom sincs, talán mondana valaki olyan ötletet, már ha elolvassák egyáltalán, ami visszahozná az önbecsülésem, erőm, tanácsot tudna adni valaki? Bizonyára nincs, mert akkor nem irtam volna.

 

Ma kivételesen szavazás helyett egyszerűen csak válaszokat várunk a levélíró kérdésére.


Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

6 Tovább

Ha megrontod a lányom, elkaplak!

Nagyjából mindenki el tudja képzelni, mivel jár egy nyomasztó após-, vagy anyósjelölt, akinek képtelenség megfelelni. A legutóbbi posztunkban egészen a feljelentésig fajult egy ilyen ellentét. Most maradunk ennél a témánál, de mivel péntek van és az idő se barátságos, ne hergeljük fel túlságosan magunkat. Egy kedves idevágó jelenetet válogattam nektek az Apádra ütök című vígjátékból, amiben Robert de Niro a vécén szorítja sarokba a lányának Greg Beckur néven udvarló Ben Stillert, és tart neki kiselőadást a bizalom köréről. Nem egyszerű bennmaradni.


szólj hozzá: Apádra ütök - a bizalom köre

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

0 Tovább

Ásó, kapa, nagyharang

blogavatar

Hol a férfi? És a nő? Társkeresés és társas élet kezdőknek és haladóknak. Várjuk a megható vagy felháborító történeteiteket, hogy ne csak a saját hibáinkból tanuljunk.

Utolsó kommentek