Szegény srác a lelkét is kitette, hogy a barátnője mellett álljon a bajban, aztán egy nap csak a hűlt helyét találta a lánynak. 

Sziasztok, engem nem sokkal azelőtt hagyott el a barátnőm, hogy megkértem volna a kezét. Miközben én mindent megtettem érte, és abban a hitben voltam, hogy ő lesz a gyerekeim anyja, ő számomra teljesen váratlanul kilépett az életemből. Nem tegnap történt a dolog, de ma sem értem egészen.

Már két éve együtt voltunk, mikor szilveszter után néhány nappal borzasztó fájdalmai lettek, úgyhogy bementünk a kórházba, ahol benn is tartották egy hétig. Én mindenben mellette álltam, szabadságot vettem ki, hogy mellette lehessek. Nagyon rosszul nézett ki, mindenféle vizsgálatokra vitték, aztán végül megműtötték. Úgy tűnt, hogy a műtét jól sikerült, de azt mondták, hogy még két hónap lesz, mire teljesen felépül.

Egyik este arra ébredtem, hogy zokog a fájdalomtól, azonnal bevittem a kórházba. Kiderült, hogy újra kell műteni. Én kötelességemnek éreztem, hogy ott legyek mellette, úgyhogy az összes szabadnapomat kivettem, ami még maradt. Két héttel később vissza kellett mennem dolgozni, de ő még akkor is a kórházban feküdt.

Utána két napig ki sem láttam a munkából, aztán szaladtam be hozzá, de üres volt az ágya! Megtudtam, hogy amíg én dolgoztam, addig a volt pasija elment érte, elvitte hozzám, összepakoltak, és hazaköltözött a szüleihez. Közben beszéltünk telefonon, és nekem még azt hazudta, hogy ott fekszik a kórházban, mikor már otthon volt az anyjánál.

Később azt mondta, hogy azért ment el, mert onnantól mindig úgy tekintettem volna rá, mint egy gyámoltalan, elesett emberre, és nem tudtam volna többé igazán szeretni. Utána elég keményen elkezdtem inni, hónapokig tartott, mire kihevertem.
Azóta megházasodtam, és boldog vagyok, hogy nem mással kötöttem össze az életem.
PollPub.com VoteTe érted, miért lépett le a lány?
Nem, én sem.
Igen, mert nem szerette igazán a srácot.
Igen, mert megalázó helyzetekben látta a srác.
Igen, ez a lány nem komplett.
Igen, kifejtem kommentben.



View Results




Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!