Rex Hicks

Az interneten nem lehet elbújni: rövid történet pikáns zárással.

Egyetemista vagyok, és társkeresőn kezdtem el ismerkedni egy nagyon szép kiscsajjal. Útközben kiderült, hogy van pasija, mikor lebukott előtte, hogy fenn van a társkeresőn ő is. A lány 19 éves, a csávója 32, gondoltam korban annyira nem illenek össze, így még próbálkoztam volna. Csakhogy megszüntette az accountot. Facebookon egyszer még írtam neki, de azt is megtalálta a pasija, letiltott, és nem volt semmi más konkatom hozzá.

Aztán Facebookon megtaláltam egy képen, amin egy osztálytársával együtt be van jelölve. Mivel még reménykedtem, hogy összejöhetek vele, írtam a srácnak, hogy ismerőse-e a csaj, és rajta keresztül újraindult a levelezés.

Úgy sikerült találkoznunk, hogy elvittem a lányt és az osztálytársát a Hajógyári szigetre bulizni, és amíg a fiú bement, mi még félórát kettesben maradtunk a kocsiban. Élőben is nagyon jól nézett ki, de csak bonyolódott a helyzet, mert nem akarta elengedni a pasit, én pedig kezdtem érezni, hogy nem egy világban élünk. Azért egy jó kis autós szexuális kaland összejött vele, majd visszament a pasijához, mintha mi sem történt volna.