Felkértek minket, hogy véleményezzük a Schweppes csajozásra tanító Facebook-kampányát, és mivel hódításról van szó egy kis online játékkal, nem tudtunk ellenállni. Viszont nekem nőként nem asztalom a csajozás, úgyhogy az éppen barátnőt kereső öcsémet kértem fel a tesztelésre, aki meglepő eredményre jutott:

“Az alkalmazás elindítása után egy Schweppes reklámarc köszönt bennünket egy középkorú, francia akcentusú, pincérnek látszó milliomos személyében. Azt ígéri, megtanít hódítón beszélni, és ragadni fognak ránk a nők. Miután a mikrofon hangerejét megigazítja az alkalmazás egy "Hello, Schweppsy!" felkiáltás után, kezdetét veszi a kiképzés. Enyhén idegesítő mentorunk elmond egy (szerinte) csábító erejű mondatot, amit nekünk karaoke szerűen vissza kell mondanunk a ritmusra és a hangerőre odafigyelve. Ezután előbb százalékos értékelést kapunk, majd szóban is megkapjuk a magunkét.

Az első próbálkozásaim nem arattak túl nagy sikert, rendre halknak és lassúnak talált az úriember, és olyan sértéseket vágott hozzám, mint: "A Grenoble-i nagyanyám tyúkjait se tudnád elcsábítani". Hiába hadartam ordítva újabb próbálkozásra a megadott szöveget, ugyanazokat a reakciókat kaptam.

Végül bepipultam, és válogatott trágárságokat vágtam a bárgyún vigyorgó pincér fejéhez, ez azonban meghozta a kívánt eredményt: forró pillantások kíséretében közölte, hogy ellenállhatatlan vagyok, a hangom pedig rejtélyes és gyengéd. Ezek a franciák...

Összefoglalva tehát az alkalmazás nem fog megtanítani, hogyan szedj fel lányokat, de ha nincs jobb dolgod egy fülledt, nyári délutánon, van headsetted vagy mikrofonod, és szeretnél random bókokat kapni egy virtuális főpincértől, miután elküldted a pi***ba, most itt a lehetőség!”

Mielőtt valaki félreértené, a játéknak nem az a tanulsága, hogy a nők elájulnak a goromba állatoktól. 

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a netes társkeresésről, a szerelem, a szex és a technika találkozásáról!