A mai történetben lesz egy kis megcsalás mindkét részről, és a végén egy szakítás. A posztíró ki akarta próbálni, milyen egy nyitott kapcsolat, de eléggé féresikerült a dolog.

Sziasztok, én egy fordított történetet osztanék meg, mert nem én kerestem párt, hanem a párom keresett csajt a hátam mögött. A sztorihoz tudni kell, hogy én akkor 26 éves voltam és csaj, a fiúm meg nálam néhány évvel idősebb. A kisördögöt valahol én ültettem a fülébe, úgyhogy biztos én sem vagyok teljesen százas, de nem úgy képzeltem a dolgot, ahogy aztán alakult.

A lényeg, hogy elég liberálisan álltam hozzá a párkapcsolatokhoz, és régebb óta ki akartam póbálni, milyen lehet egy nyitottabb kapcsolatban élni. Emellett a barátom gyakran cseszegetett, hogy fogyjak le. Nem voltam kövér, vagy molett, de vékony sem, nem is olyan a testalkatom, és emiatt egész életemben sokszor fogyókúráztam.

Ezt leszámítva imádtuk egymást, jártunkban-keltünkben néha együtt nézegettük a vékony tinilányokat, elemezgettük őket, és párszor felvetettem, mi lenne, ha felszednénk egyet, hogy hármasban eljátszadozzunk. Ezt gondolatban sokszor végigzongoráztuk, a valóságban viszont 99 százalékban egy teljesen konzervatív kapcsolatban éltünk. Egyszer becsúszott részemről egy megcsalás, amikor részegen felmentem egy buliból egy sráchoz, akivel reggelig csókolóztunk. Ezt már másnap bevallottam, megrengette a kapcsolatot, de emiatt nem szakítottunk. Egyszer próbáltunk nyitni és közösen kísérletezni, annak óriási balhé és vita lett a vége. de szerelmesek voltunk továbbra is, úgyhogy túléltük.

Egészen addig, amíg egyik nap elém nem állt a barátom, hogy közölje, elkezdett társkeresőzni, és kiszemelt egy vékony, feszes tinilányt, akivel találkoztak is. Nem történt semmi, de folytatni szeretné, és mit szólnék hozzá. Próbáltam kapaszkodni a liberalizmusomba, nem hisztiztem, kértem, hogy mutassa meg a lány fotóit, beszélgettünk róla, és gondolkodási időt kértem.

Napokig főtt a fejem, és próbáltam meggyőzni magam, hogy ez belefér, hiszen engem szeret, a szexuális kalandozás ezen nem változtat, de a női büszkeségem nem bírta, rettentő megalázottnak éreztem magam. A vége az lett, hogy szakítottunk, amit nem bántam meg, mert utólag rájöttem, mennyire kikészített, és megtépázta az önértékelésem, hogy nem fogadott el olyannak, amilyen vagyok. Tudom, hogy én is hülyén viselkedtem, de legalább tanultam belőle.

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a netes társkeresésről, a szerelem, a szex és a technika találkozásáról!

PollPub.com VoteTe tudnál nyitott kapcsolatban élni?
Nem, és sosem vonzott az ilyesmi.
Nem tudom, de kipróbálnám.
Már próbáltam, és bejött.
Már próbáltam, és baromság.
Csak ha nem vagyok szerelmes.



View Results