a kép forrása: myloveforyou.typepad.com

Egy romantikus történet következik az internet hőskorából, amiben a kezdő tizenéves néhány sikertelen randi után egy nyolcéves kapcsolatot akaszt le egy csetszobában. Főszereplőnk a tapasztalatlansága ellenére az egyik fontos szabályra hamar ráérzett: kudarc után nem elkeseredni, újra próbálkozni. Természetesen nem sokáig maradt szüzen.

2000 körül, amikor az országba ideért az internetes korszak, a cset.hu-n kezdtem ismerkedni. Aztán amikor hozzánk is bekötötték a netet, akkor összeszedtem egy csajt, akivel találkoztunk is. Ő az ország másik végében lakott, én meg 14 éves voltam akkor és határozatlan, így nem lett az egészből semmi.

Utána átmentem egy másik csetoldalra, ahol volt moderáció, és kevesebb volt az állat. Egy randit innen is összehoztam, de utána eltűnt a lány. Aztán nyitottam egy alternatív szobát, ahová betévedt valaki, akiről először nem tudtam, hogy csaj. Meséltem neki, hogy volt előzőleg egy csalódásom, és neki is volt egy ilyen sztorija, így hamar megtaláltuk a közös hangot. Kipanaszkodtuk magunkat egymásnak, miközben ő éppen órán volt a sulijában, és belement egy találkozóba.

A randit egy pályaudvarra beszéltük meg, és mivel akkor még szentimentális arc voltam, rózsával vártam, ahogy a filmekben láttam. Sétálgattunk, és nagyon szimpatikus volt. Amikor harmadjára találkoztunk, végre megcsókoltam. Nem mondtuk ki, hogy járunk, ez nyilvánvaló volt.

Két hónap múlva rendesen összekavarodtunk, ő azt mondta otthon, hogy egy barátnője születésnapjára megy Pestre, de valójában egy panzióban vettem ki egy szobát. Innentől kezdve minden hétvégén találkoztunk, és teljesen odáig voltunk egymásért.

8 évig voltunk együtt, ez a tinis hozzáállás alapozta meg a kapcsolatot, és ez így is maradt végig. Végül egy csip-csup ügy vetett véget az egésznek, összevesztünk egy mozizáson. Addigra sok minden összegyűlt a 8 év alatt, az ember egy idő után észre veszi azokat a hibákat, amiket addig nem. Búcsúzóul még a fejéhez vágtam, hogy bennem megbízhatott, de lehet, hogy többet nem talál ilyet. Azt hiszem, hogy ő sem csalt meg.

A kapcsolatot azóta nem tartjuk, akkor láttam utoljára. Azóta ezt a tinikorral együtt ezt a szentimentális hozzáállást is levetkőztem.