Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Keresett egy másik nőt, aki eltartja

A pénzvadászattal vádolt cicababák után végre itt egy férfi, akit szidni lehet, mert a pénzért van együtt a nőjével.

A barátomat kirúgták a munkahelyéről a válság miatt. Mivel nem tudta fizetni az albérletét, megbeszéltük, hogy hozzám költözik, amíg talál egy új munkahelyet. Egyik este munka után nem találtam otthon, és a cuccai is eltűntek. Hívtam, de nem vette fel, aztán kicsit később megtudtam, hogy beköltözött egy másik nőhöz, aki rendesen eltartotta. Munkát nem is nagyon próbált találni. Szerencsére nem voltunk sokáig együtt.

PollPub.com VoteMennyire gáz, ha egy férfi eltartatja magát?
Rosszabb, mintha egy nő tenné.
Mindkét nemnél ciki.
A körülményektől függ, nehéz helyzetben elfogadható.
A pénzéhes nőknél nincs rosszabb.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

3 Tovább

A telefonom alapján lenyomozta, hol vagyok

Nem vagyok jogász, de szerintem illegális eszközöket vetett be a történetben szereplő kan, hogy megfigyelhesse és sakkban tarthassa a lányt. Az ismerősi körömben előfordult korábban pár zaklatásgyanús eset, de azok szakítás után kezdődtek, és szerencsére mindegyik megoldódott anélkül, hogy a hatóságokhoz kellett volna fordulni.

A neten összeszedtem egy fickót, akivel kezdetben nagyon jól kijöttünk egymással. Három hét után viszont elkezdett egyre furcsábban viselkedni. Kiakadt, ha nélküle mentem el valahová, hogy nem töltök vele elég időt, és biztos szégyellem őt, azért nem viszem sehová. Akkor is balhézott, ha munka után megittunk egy sört a többiekkel, vagy ha elmentem a barátnőmmel edzeni.

Az egyik hétvégén elegem lett belőle, és átmentem a bátyámékhoz két napra. Épp a bátyám feleségével voltunk bevásárolni, mikor a barátomtól jött egy sms, hogy hol vagyok. Visszaírtam neki, hogy a bátyáméknál, mire pár perccel később üvöltve hívott, hogy nem is vagyok ott, mert a telefonján látja, hogy máshol vagyok. Teljesen bepánikoltam, és próbáltam tagadni, bár nem csináltam semmi rosszat, de ő pontosan megmondta a hely címét, ahol voltunk. Kinyomtam, és gyorsan hívtam a bátyámat, aki felhívta, és véglegesen lekoptatta.

Ez már több mint egy hónapja történt, azóta mással járok, de még mindig hívogat a munkahelyemen, és írogat a Facebookon. A legbetegebb, hogy már neki is van új barátnője, és így sem áll le. Csak azt nem értem, hogy nem vettem észre az elején, hogy nem épelméjű.

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

PollPub.com VoteTéged zaklattak már?
Igen, de megunta.
Igen, de némi segítséggel megoldódott.
Soha.
Még most is zaklatnak.



View Results

7 Tovább

A meglepetésvacsora előtt lépett le a lány

Hat hónapig húzta a lány agyát a srác, és mikor végre elszánta magát és megphuította a szívét, már késő volt.

Januárban megismertem egy kedves lányt egy buliban, és elkezdtünk találkozgatni. Nem vettem túlságosan komolyan az egészet, mert általában nem szoktam magam hamar elkötelezni. Előtte két évig csak laza kapcsolataim voltak, és nekem ez meg is felelt így. Három hónap után viszont azt mondta a lány, hogy szeret, és egy rendes kapcsolatra vágyik velem.

Addigra kezdtem én is hajlani a dologra, de nem akartam elhamarkodni, úgyhogy megkértem, hogy várjunk még egy kicsit, amíg biztosak leszünk magunkban. Abban viszont megegyeztünk, hogy attól kezdve nem találkozunk másokkal.

Három hónappal később megint elmondta, hogy szeret, és szeretné komolyan venni a kapcsolatunkat. Ez pont egy héttel azelőtt volt, amikor meg akartam lepni egy nagy csokor virággal és egy saját készítésű vacsorával, hogy elmondjam neki, hogy én is szeretem, és végre készen állok. Mivel nem akartam lelőni a meglepetést, azt hazudtam neki, hogy még várni szeretnék.

Azon a hétvégén elment bulizni a barátnőivel, és találkozott egy angol sráccal, akivel állítólag rögtön nagy haverok lettek. Aztán két nappal a kitervelt meglepetés előtt elkezdett furcsán viselkedni. Elmondtam neki, hogy szeretem, de erre azt válaszolta, hogy inkább legyünk barátok, most nem tudna velem járni. Két hónappal később találkoztam az egyik barátnőjével, aki elmesélte, hogy a lány kiköltözött a sráchoz Londonba, nagy a szerelem, és nemsokára összeházasodnak.

PollPub.com VoteKi a hibás?
Egyértelműen a srác.
A csaj, mert megbeszélték, hogy nem találkoznak másokkal.
Senki, mindenkinek jobb így.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!

8 Tovább

Rólad készült már szexvideó?

Mert Amerikában a nők majdnem feléről igen. Idén nyáron egy 12 ezer emberen végzett felmérést hozott nyilvánosságra az amerikai Playboy, amiben arra voltak kíváncsiak, hogyan változott meg a szexuális életünk az internet korában. Ez az infografika ebből emel ki pár érdekes adatot (klikkre kijön nagyobban).


Ebből olyan turpisságok derülnek ki, mint hogy a párkapcsolatban élő nők 43 százaléka megfordult valami társkereső oldalon annak ellenére, hogy foglalt, és hogy a nők 43 százalékáról készült videó szex közben, de a férfiaknál ez csak 32 százalék. A házi vagy profi szexvideóval rendelkező csajok száma nálunk sem lehet sokkal alacsonyabb, ha már a pornó országa vagyunk, akár engem is érhetne kellemetlen meglepetés, ha hirtelen kineveznének kormányszóvivőnek, de szerencsére erre nincs nagy esély.

A pornót sem utasítják el annyira a csajok, mint gondolnánk, legalábbis 41 százalék mondta, hogy van a gépén ilyesmi, és 71 százalék küldözgetett szexuális tartalmú sms-eket vagy képeket a telefonján a partnerének, ami azért nem veszélytelen játék.

A férfiakról is kiderültek terhelő adatok, 13 százalékuk például sosem mondja el a szexpartnerének, ha valami nemi betegsége van, és 56 százalék nem emlékezett a teljes nevére minden nőnek, akivel lefeküdt. Viszont csak kevés férfi képzeli magát Casanovának, 5 százalék állította, hogy száz nőnél több volt meg neki.
 

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a társkeresésről, és arról, ami azután következik, hogy megtaláltuk, akit kerestünk!

3 Tovább

A szerelem helyett a pénzt választottam



A túlzott, értelmetlen ragaszkodás iskolapéldáját mutatjuk ma be, én arra tippelek, hogy a lány azért is eshetett ebbe a csapdába, mert túlzott önbizalomhiánnyal küszködött. Az elkövetett hibasorozatért azért teljesen felmenteni sem lehet, de legalább észhez tért pár elvesztegetett év után. A caps lockokat majdnem kiszedtem lendületből, mert nekem erős ez a kiabálás, de végül úgy döntöttem, hogy a sztori így kerek.

Akármennyire is hihetetlen lesz a következő sztori, amit szeretnék veletek megosztani, előre leszögezném tényleg megtörtént velem. NEM KAMU.

Egész tini koromban semmi másra nem vágytam, mint egy PASIRA. Akivel lehet sétálgatni, moziba menni, így nem kell otthon ülni és a barátnőknek könyörögni, hogy jöjjenek már el velem valahova. Mert természetesen én akkor ezt úgy figyeltem meg, hogy mindenkinek volt pasija csak nekem nem. Itt kezdődött a tévedések sorozata…

Az érettségim előtt pár hónappal már szinte depressziós voltam, hogy nekem addig még mindig nem sikerült egy párkapcsolatot kialakítani senkivel, talán pont azért, mert annyira akartam. De aztán akkor jött Ő. Már az első pillanatban tudtam, hogy ő nem az a bizonyos nagy Ő, de mégis hagytam magam. Nem tetszett mint srác…. SEMMI nem tetszett benne, és teljesen másképp gondolkodtunk mindenről, szóval tényleg semmi közös nem volt bennünk. De akkor és abban a pillanatban én elhitettem magammal, hogy de jó lesz ő nekem, hisz így legalább végre lesz PASIM.

2 és ½ évig hitegettem magam, hogy ő az igazi, vele fogom leélni az életemet. Az első évben még minden rendben volt, viszonylag. Jó volt, hogy végre van akivel lehet programokat szervezni, mindig ott van mellettem, egy szóval elkezdtem RAGASZKODNI. Na igen ez volt az a pont, amit nem szabadott volna megvárnom. 1 ½ év után aztán történt egy még durvább, SZAKÍTOTT velem. Igen ő szakított.
Na és én erre mit csináltam??? KÉTSÉGBEESTEM Úristen!! Megint egyedül fogok maradni, ezt nem hagyhatom. És elkezdtem KÖNYÖRÖGNI. Igen, azért hogy béküljön ki velem. Végül kibékültünk és ekkor jött a következő hiba, amit elkövettem…ÖSSZEKÖLTÖZTÜNK.. Úgy összeköltöztem valakivel, hogy soha nem tetszett se belsőre, se külsőre, sőt volt, hogy UNDORDTAM tőle. De mégis megtettem, hogy ne maradjak egyedül…

Pedig lett volna más választásom…Mert ezalatt a 2 és ½ év alatt az igazi nagy Ő végig ott volt mellettem, együtt dolgoztunk, és én már az első pillanatban belezúgtam…De GYÁVA voltam…Mikor a pasim 1 ½ év után szakított velem, Ő egyszerre rám nyomult és bepróbálkozott. Talán túlságosan is. Megőrültem érte, elvette az eszemet teljesen, előtte még soha nem éreztem ilyet, nem is akartam elhinni, hogy ő ezt viszonozza. De mégis. Aztán elhívott randizni… Ez volt az egyetlen és utolsó randink. Soha nem tudtam elfelejteni azt az estét. De MEGIJEDTEM…Elkezdtem gondolkodni és nem a szívemre, hanem az eszemre hallgattam.
 
Ott volt életem szerelme, akiért majdnem megőrültem, kevés fizetéssel, autó nélkül, szüleire nem támaszkodhatott, egyedül élt. Ezzel ellentétben ott volt az EX, akinek saját autója, lakása, támogató szülei, biztos, jól fizető munkahellyel. Hát én a jól bevált rosszat választottam, ahol nem voltam boldog, de biztos pont volt az életemben. Egyszóval nem mertem belevágni az újba, így az első és egyetlen randink után közöltem életem szerelmével, hogy „adiosz”, visszamegyek az exhez. Ekkor könyörögtem magam vissza az Exhez, és költöztem vele össze.

Míg együtt éltünk csak XY (életem szerelme) járt az eszemben, de már hiábavaló volt az egész, mert közben talált magának egy másik lányt. Bár én éreztem, hogy nem boldog, ahogy én sem voltam az. Ebben az időszakban imádtam dolgozni járni, mert ha szerencsém volt, és dolgozott, akkor láttuk legalább egymást egy picit, vagy megittunk egy kávét. Így ment ez egy ideig… Egészen addig, míg én 22 éves fejjel végre rájöttem, hogy mekkora HÜLYE voltam.
Hazaköltöztem a szüleimhez… Életem eddigi legjobb döntése volt!!

XY természetesen hamar megtudta, hogy hazaköltöztem és végleg szakítottam az Ex pasimmal. Bár szerintem azt gondolta, hogy pár hónap múlva megint vissza fogok menni hozzá, de nem így történt…BÍZTAM benne, hogy még nincs minden veszve!!

Egyre többet beszélgettünk, kávézgattunk megint. Tudtuk mindketten, hogy ki kell próbálnunk együtt, hogy működne-e a dolog. Ő merész volt, és szakított az akkori barátnőjével és azóta próbálgatjuk, hogy működik-e… Ennek már több mint ½ éve. És jelentem, végre boldog vagyok, mert végre SZERELMES vagyok és viszont szeretnek.

Akik ezt elolvassák azoknak azt tanácsolom, hogy soha nem szabad ennyire ragaszkodni semmihez, merni kell nyitni az új felé, nem szabad félni. SOHA ne gondolkodjon senki így, ahogy én tettem annak idején.
 

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a társkeresésről, és arról, ami azután következik, hogy megtaláltuk, akit kerestünk!

PollPub.com VoteLányok, titeket mennyire befolyásolnak az anyagiak a párválasztásban? (A férfiaktól elnézést, ők ebből a körből kimaradnak.)
Én nem ezt nézem.
Ez nem nagyon izgat, csak ne legyen jóval csóróbb nálam.
Azért legalább annyija legyen, mint nekem.
Számomra az a férfias, ha pénzesebb.



View Results
3 Tovább

Ásó, kapa, nagyharang

blogavatar

Hol a férfi? És a nő? Társkeresés és társas élet kezdőknek és haladóknak. Várjuk a megható vagy felháborító történeteiteket, hogy ne csak a saját hibáinkból tanuljunk.

Utolsó kommentek