Hat hónapig húzta a lány agyát a srác, és mikor végre elszánta magát és megphuította a szívét, már késő volt.

Januárban megismertem egy kedves lányt egy buliban, és elkezdtünk találkozgatni. Nem vettem túlságosan komolyan az egészet, mert általában nem szoktam magam hamar elkötelezni. Előtte két évig csak laza kapcsolataim voltak, és nekem ez meg is felelt így. Három hónap után viszont azt mondta a lány, hogy szeret, és egy rendes kapcsolatra vágyik velem.

Addigra kezdtem én is hajlani a dologra, de nem akartam elhamarkodni, úgyhogy megkértem, hogy várjunk még egy kicsit, amíg biztosak leszünk magunkban. Abban viszont megegyeztünk, hogy attól kezdve nem találkozunk másokkal.

Három hónappal később megint elmondta, hogy szeret, és szeretné komolyan venni a kapcsolatunkat. Ez pont egy héttel azelőtt volt, amikor meg akartam lepni egy nagy csokor virággal és egy saját készítésű vacsorával, hogy elmondjam neki, hogy én is szeretem, és végre készen állok. Mivel nem akartam lelőni a meglepetést, azt hazudtam neki, hogy még várni szeretnék.

Azon a hétvégén elment bulizni a barátnőivel, és találkozott egy angol sráccal, akivel állítólag rögtön nagy haverok lettek. Aztán két nappal a kitervelt meglepetés előtt elkezdett furcsán viselkedni. Elmondtam neki, hogy szeretem, de erre azt válaszolta, hogy inkább legyünk barátok, most nem tudna velem járni. Két hónappal később találkoztam az egyik barátnőjével, aki elmesélte, hogy a lány kiköltözött a sráchoz Londonba, nagy a szerelem, és nemsokára összeházasodnak.

PollPub.com VoteKi a hibás?
Egyértelműen a srác.
A csaj, mert megbeszélték, hogy nem találkoznak másokkal.
Senki, mindenkinek jobb így.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!