Sosem értettem, hogy maradhatnak rejtve egy kapcsolatban olyan apróságok, mint hogy az egyik fél már nem szereti a másikat. Lehet, hogy a lány se egyszerű a mai történetben, de a srác biztos bőven megéri a pénzét.

Van egy srác, akivel öt hónapig jártunk, de ebből az utolsó három hónapban furcsán viselkedett. Többször rákérdeztem, hogy van-e valami probléma, akarja-e még ezt az egészet, de mindig megerősített benne, hogy szeret, és velem akar lenni.

Erre egy hete szakított velem. Azt mondta azért, mert nem akar bántani. Végül inkább abban maradtunk, hogy kicsit lazábbra vesszük a kapcsolatot, de azért ha bármelyikünk felszed valakit, akkor szólunk a másiknak. Amikor elbúcsúztunk egymástól, azt mondta, hogy fontos vagyok neki.

Ma megtudtam, hogy mindenben hazudott nekem. Most már azt állítja, hogy három hónapja nem érez értem semmit, és valami baj van a fejemmel, ha azt képzelem, hogy még járunk, pedig csak arról volt szó, hogy esetleg külön utakat is járunk.

Mikor megkérdeztem, hogy miért nem volt képes ennyi idő alatt rendesen szakítani velem, azt mondta, hogy nem volt rá lehetősége.

Ezalatt a három hónap alatt hét srácot utasítottam vissza. Ahelyett, hogy továbbléptem volna, ezzel a barommal fecséreltem az időmet, próbáltam vele megbeszélni a dolgokat, mert azt hittem, hogy azért ilyen, mert túl sok a stressz az eletében. Közben csak lusta volt ahhoz, hogy megmondja, mi az igazság, és most egy csomó mindenről lemaradtam miatta.

Nem hiszem el, hogy már megint kifogtam egy ilyen semmirekellő alakot, miközben modellkedek, jelentek meg képeim, imádom a gyerekeket, szeretek főzni, takarítani, kirándulni, utazni, és odavagyok az állatokért. Jól nézek ki, okos vagyok, tudok szeretni, hűséges vagyok és odaadó. Nem értem, miért nem tudok találni egy normális férfit?
PollPub.com VoteMiért nem szakított rendesen a srác?
Mert kellett a lány tartaléknak.
Mert gyáva.
Mert kényelmes.
A lánynak kellett volna dobnia rég.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!