Elég lapos kapcsolatot ápol a menyasszonyával Kismackó, így nem meglepő, ha megakadt a szeme egy másik nőn. Viszont ami ezután történt, azt úgy tűnik, hogy elhibázta. Szerinte gyávaságból.

Sziasztok! Tanulságnak írom le a történetem, hátha megúszhatja néhány ember azt, amit a világ legcsodálatosabb nője és én átéltünk. Tizenéve van menyasszonyom, régóta együtt is élünk, évek óta, mint a testvérek, nagyobb érzelmek, szex nélkül. 2008-ban indul a történetünk.

Akkor láttam meg először a történetem lényegét. Fekete a haja, szép volt, csábító és szexis. És volt egy édes gombóc fekete kutyája, akivel egyáltalán nem bírt. Ez volt az első benyomásom róla, ennyit láttam az ablakból. Akkor vettünk a menyasszonyommal (nevezzük Rózsinak) kiskutyát, akit eleinte együtt sétáltattunk mindig.

A fekete hajú lánnyal, (nevezzük Olinak) rögtön megismerkedtünk, az első séták alatt. A szeme olyan szép, hogy rögtön elvesztem benne. A mosolya kedves, a viselkedése közvetlen. Világéletemben nagy gazfickó voltam, meg akartam szerezni magamnak Őt is. Úgy alakítottam, hogy Rózsi az esti sétákról lemaradjon, egyre később indultam a kutyussal, hogy Olival találkozhassak. Jó volt együtt bóklászni, élveztük a kutyák játékát, majd egy idő után az első csók is megesett. Megismertük egymás történetét, formálgattuk és nagyon megkedveltük egymást.

Tisztességes próbáltam lenni, a magam módján persze, ezért lefektettem egyetlen szabályt, Rózsit nem hagyom el soha. Elfogadta, bár nem értette, miért. Ő csak őszinteséget kért tőlem, az is voltam vele. Akkoriban rossz passzban volt, előttem dobta ki a piás vőlegényét fél évvel, akkor kezdett kilábalni belőle. Dohányzott, depis zenéket hallgatott naphosszat. Ahogy összemelegedtünk, láttam kivirulni, még szebb lett, kevesebbet cigizett, elmaradt a rossz zene, szerinte miattam. Szeretkeztünk sokat, eleinte nem volt az igazi számára, de hamar összehangolódtunk fantasztikus lett, nem is vágyok másra.

Egyre többet voltunk együtt, a kutyázás mellett elmentünk éjszakai bevásárlásokra, megtapasztalhattam talpraesettségét, határozottságát és szépen egymásba szerettünk. Hihetetlenül okos, izgalmas, sokoldalú lány, és félelmetesen odaadó, imádnivaló, a legtökéletesebb nő a világon, a hibáival együtt is…a cigiről leszokott, egyéb már nincs is komoly...

Közben Rózsival is elvoltam otthon, mint addig. Semmi különös. Mesélhetnék még órákig róla elképesztő lány, helyszűke miatt nem teszem. Rengeteg csodaszép emlékem van tőle, miként változtam más emberré általa….a lényeg az, ami az utóbbi fél évben történt.

Olival szerelmesek vagyunk egymásba, sokszor majdnem közöltem ezt Rózsival, de számtalan összemosódásunk, kutyánk, lakásunk..., és mert nem akarom őt megbántani, hisz semmi rosszat nem csinált... nem tettem. Legfőbb oka mégis az, hogy beszari vagyok. Oli számtalanszor segített, ha nem vele, akkor Rózsival legyek boldog, hihetetlenül türelmes és megértő volt, mindig az én érdekemet nézte, mégis maradtam a langyos érzelemmentességben, miközben semmi másra se vágytam, csak hogy elköltözzek hozzá.

Tegnap végleg szakítottunk és én tudom, hogy most csesztem el az életem, boldogságom. Mellesleg kiszakítottam a szívét és az enyémet is. Tanulság van? Talán annyi, hogy az ember vagy maradjon feltétlenül hűséges, vagy ne legyen gyáva változtatni az életén, ha már szemét alak volt, félrelépett és a tökéletes párra talált. Én gyáva vagyok. Szenvedek is, megérdemlem. Csak ne tettem volna tönkre Őt is. A történet lehet, hogy zavaros, nem a teljes képet mutattam be, hisz 3 évet sűrítettem, nézzétek el nekem, friss a dolog. De talán használható néhány olyan idiótának, aki hasonló cipőben jár.

Kismackó

PollPub.com VoteSzerinted miben hibázott Kismackó?
Hogy félrelépett.
Hogy nem beszélte meg a dolgot a menyasszonyával.
Hogy nem mert szakítani.
Hogy hagyta kihűlni a kapcsolatát a menyasszonyával.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebbekről!