A srác komoly kapcsolatot akart, de nem vették komolyan szegényt.

Egy este a Facebook-on nézegettem az ismerőseim képeit, és megláttam egy gyönyörű lányt, akin pont a mi együttesünk pólója volt. Elkezdtünk csetelni, és még akkor elküldtem neki a számom, mielőtt elmentem dolgozni. Úgy éreztem, valami elindult.

Amikor először találkoztunk, a barátaim is ott voltak, és nagyon jól éreztük magunkat együtt, de aztán lelépett egy barátjával egy buliba. Utána többször beszéltünk telefonon, majd egy héttel később már kettesben találkoztunk. Elkezdtünk csókolózni, aminek az lett a vége, hogy szexeltünk. Ő elaludt mellettem, és nekem csak azon járt a fejem, hogy mennyire tetszik nekem, és hogy vele szeretnék lenni.

Nem rohantam le ezzel rögtön, aztán amikor előhoztam később a témát, azt mondta, hogy tetszem neki, de nyáron a Balatonnál fog dolgozni, és csak hétvégéken lesz itthon, úgyhogy nem nagyon fogunk tudni találkozni. Emiatt nem akarja szorosabbra fűzni a kapcsolatot.

Ez eléggé szíven ütött, de azért továbbra is hívogattam. Aztán egyszercsak megláttam a Facebookon, hogy kapcsolatban van. Kiborultam, és felhívtam, mire azzal védekezett, hogy talált egy nagyon kedves srácot, engem meg úgyis csak a szex érdekel, ő viszont rendes kapcsolatot akar.

 

PollPub.com VoteSzerinted hol rontotta el a srác?
Nem kellett volna rögtön a szexre térni.
Ott, hogy éjszaka dolgozik és zenész.
Sehol, csak nem kellett a csajnak.
Hogy ennyivel feladta.



View Results

Felszedtek vagy rászedtek? Vagy megtaláltad, akit kerestél, de valami félresiklott? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebb posztokról!