A hétfői dráma után most egy könnyed sztori következik egy vérbeli kamugéppel, aki hónapokon keresztül vezette orránál fogva a barátnőjét.
 
25 éves lány vagyok, és néhány évvel ezelőtt összejöttem egy velem egyidős sráccal, akit egy társkeresőn ismertem meg. Nagyon hamar bemutatott a szüleinek, akik teljesen szimpatikusak voltak, és többször megjegyezték, mennyire örülnek neki, hogy ilyen rendes lánnyal jár a fiuk.

A srác egy másik városban lakott elég messze tőlem, úgyhogy főleg hétvégénként találkoztunk, de ez nem zavart, mert különben imádott, és a tenyerén hordozott. Azt hittem sinen vagyunk, bár házasságot, ilyesmit én még korainak gondoltam felhozni.

Négy hónapig tartott az idilli állapot, amíg ki nem derült, hogy egész idő alatt megcsalt egy lánnyal, aki ugyanabbanan a városban lakott, ahol ő is. Illetve inkább a másik lányt csalta velem. Bevallotta ugyanis, hogy engem csak azért tartott, mert az igazi barátnője nem tetszett a szüleinek, és kellett valaki, akivel elterelheti a figyelmüket. Először nem akartam hinni a fülemnek, ugyanis mégcsak nem is lakott a szüleinél, úgyhogy a mai napig nem bírom felfogni, hogy ennyi idősen miért volt szüksége erre a színjátékra. Viszont legalább az leesett, hogy miért volt neki ilyen sürgős, hogy bemutasson a családjának.

Itt vége is lehetne a történetnek, én azóta összejöttem egy normális sráccal, akivel boldogok vagyunk együtt. De a legviccesebb az, hogy még volt képe két évvel később felhívni, hogy a barátnője terhes, és nemsokára összeházasodnak. Mondtam neki, hogy nagyon örülök, és hogy sok boldogságot kívánok nekik. Erre kiderült, hogy valójában azért hívott, mert szakítottak, és újra szeretne velem összejönni. Azóta is nehezen hiszem el, hogy ilyen ember létezik. Mégis mit gondolt?

 
Utólag nem tudom, hogy magamat sajnáljam jobban, hogy összehozott vele a sors, vagy őt, amiért ennyire képtelen az őszinteségre.
 

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a társkeresésről, és arról, ami azután következik, hogy megtaláltuk, akit kerestünk!

PollPub.com VoteTe mit teszel, ha a fiúd/csajod nem tetszik a szüleidnek?
Nem érdekel, én járok vele, nem ők.
Előbb-utóbb rájövök, hogy igazuk van.
Kamuzok valamit.
Bebizonyítom, hogy nincs igazuk.
Szakítok.



View Results