Ártatlan áldozatra hajtott a következő férfi a neten, de a kiszemelt bociszemű nővel pórul járt, és vadászból áldozat lett. Vigyázat, enyhén szexuális tartalom!

A társkeresőkön a hetyke éjjeli pillangók nekem nem jelentettek kihívást, így mindig az ártatlan kinézetű, bociszemű, bájos, nőket vettem célkeresztbe. Ott voltam én a penge, és ott volt az éterben, egy társkereső oldalon a "kis szende", akit potenciális áldozatom favoritkategóriájába soroltam. Nekem sem kellett több, megnéztem, amit ilyenkor először szokás, a képeit, majd azt, hogy mit enged tudni magáról, és abból az derült ki, hogy nem egy kéjgyilkos ,sorvadt lelkű nő van a drót másik oldalán.

A következő mozdulattal már az üzenet fülre klikkeltem, azonnali késztetést éreztem, hogy megszólítsam. Tudtam, hogy olyan valamit kell előrántanom, amitől felkapja a fejét, hát beindítottam a "darálót". Kapizsgáltam a karaktere képletét, így első körben a boldogsághormonokat szabadítottam fel benne. Jópofira vettem a figurát, aminek eredményeként választ is kaptam, amelyből megszületett a pinpong effektű üzenetváltás Az adok-kapok derbi körülbelül egy óráig tartott, ez idő alatt a humorzsákba bele-bele rejtettem burkoltan a tisztességtelen szexuális szándékaimat, olyan megfogalmazásban, amiből bármikor kisarkíthatom az ilyenkor jól bevált "rossz az aki rosszra gondol" szállóigét, avagy indirekten tudtára adtam, hogy nem vagyok kifejezetten szent életű. Én is emberből, és a tetejébe férfiból vagyok, bár nem csak szexualitás inspirálta, hogy regisztráljak. A beszélgetésünk során tudatosan a randi irányába tereltem a témát, így a végén sanszot kértem tőle, amit meg is kaptam.

Lusta voltam. A hozzám legközelebb eső vendéglátó egységbe szerveztem le a találkozót. Az első pillantása is arról árulkodott: "kis szende". Akkor még nem sejtettem, hogy puccsot fog megkísérelni a férfi identitásommal (nadrágommal) szemben. Beültünk a helyre, kértünk a pincértől valami innivalót, és folytattuk ott a beszélgetést, ahol az interneten abbahagytuk. Akkor már kezdett gyanússá válni, mert ki- ki bújt (szexuális vonatkozásban) a szög a zsákból, de úgy gondoltam, mi bajom lehet, lesz neki és nekem is egy jó napunk.

A zene volt a nyomógomb ahhoz, hogy felcsábítsam magamhoz, megegyezett az ízlésünk, így nem volt nehéz, és az is a kezemre játszott, hogy a helyen valami "nyál" szólt, ami mindkettőnk fülét sértette. Így történt meg, hogy átlépte az oroszlán barlangjának küszöbét, ahol rendszerint borult az áldozataim hormonháztartása.

De ahogy betettem a zenét, szinte azonnal rám vetette magát, lekapott, és hevesen csókolt, amitől én nagyon kellemetlenül éreztem magam, de úgy gondoltam egy kicsit hagyom játszani a "puskával", de mikor kiakartam venni a kezéből az irányítást, nem engedte, sőt még jobban rám akarta erőltetni dominanciáját. Támadt, mint a szél, elkezdett vetkőztetni, hiába akartam felülkerekedni, nem hagyta. Ez addig fajult pár pillanat alatt, hogy teljesen a porba tiporva éreztem a férfi identitásomat. Ez az érzés olyan intenzíven tombolt bennem, hogy kihatott az erekciómra is, aminek következtében olyan kicsire zsugorodott a "gorillahusángom" amilyen kicsi még sosem volt testközelbe nő mellett, de még akkor sem hagyta abba, még az sem érdekelte, hogy fel sem áll, hogy azzal amit csinál, teljesen lenullázott mint férfit.

Csak úgy tudtam a dominanciája fojtógató terhétől megszabadulni, hogy egy határozott mozdulattal a szó szoros értelemben ledobtam magamról. Ami ezután jött az nagyon rossz volt, pár másodpercre megfagyott a levegő (pedig nyár volt), de még is a mérhetetlenül soknak tűnt a kínos csend... Nem tehettem mást, meg kellett törnöm ezt a csendet, és mi mással tehettem volna, mint azzal, hogy megkérem: öltözzön fel, és menjen haza! Így lettem vadászból áldozat, ez volt az abszolút melléfogásom és a férfi identitásom leigázásának legmegrendítőbb története.

Felszedtek vagy rászedtek? Írd meg nekünk te is az asokapablog (kukac) gmail.com -ra! Ha pedig tetszett a poszt, jelölj be minket Facebookon, ahol további érdekes apróságokat, infókat csepegtetünk a netes társkeresésről, a szerelem, a szex és a technika találkozásáról!

PollPub.com VoteSzerinted jó, ha a nő irányít?
Nekem nem jön be. (Férfi vagyok)
Néha izgalmas tud lenni. (Férfi vagyok)
Én erre gerjedek. (Férfi vagyok)
Néha szeretek ezzel játszani. (Nő vagyok)
Nem, a férfi legyen a férfi. (Nő vagyok)
Domina vagyok.



View Results